İki Süper Lig maçındaki sloganlarla ilgili Kabaktepe'den tepki!

Süper Lig'deki Fenerbahçe-Konyaspor ve Beşiktaş-Antalyaspor maçlarında bazı taraftar gruplarının "hükümet istifa" sloganı atmasına AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den tepki geldi.

GİRİŞ 27.02.2023 09:16 GÜNCELLEME 27.02.2023 09:32
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, maçtan sonra yaptığı açıklamada "Tüm takımlar, tüm renkler, tüm formalar bizimdir, Türkiye’nindir. Ayrıştırıcı üslubu aşacak, birlikten yana olacağız. Milletçe ebedi kardeşliğimiz için tüm takım ve taraftarlarımızla beraber mücadele vereceğiz." dedi.

Osman Nuri Kabaktepe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Tribünler üzerinden siyasi rant devşirme oyunlarına girişenler bilsinler ki; Yüreği vatan, millet, bayrak aşkı ile çarpan bütün renkler, takımlar, STK’lar; devleti ve milleti ile omuz omuza vermiş, tek yürek olmuş, acıyı pay etmiştir.

Asrın felaketinin yaralarını sararak, yüzyılın imarını başlatacak bu dayanışmanın parçalanmasına asla müsaade etmeyeceğiz.

Tüm takımlar, tüm renkler, tüm formalar bizimdir, Türkiye’nindir. Ayrıştırıcı üslubu aşacak, birlikten yana olacağız. Milletçe ebedi kardeşliğimiz için tüm takım ve taraftarlarımızla beraber mücadele vereceğiz.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 57
  • FANATİK 1 yıl önce Şikayet Et
    çok merak ediyorum bu hükümet istifa diyenleri siz kimin olmasını istiyorsunuz iki kelimeyi bir araya getirmeyi beceremeyen CHP yi mi o adam daha cümle kurmayı beceremiyor ülkeyi mi yönetebilecek yazık gerçekten çok yazık ülke bu haldeyken bile hala siyaset peşindesiniz Erdoğan olmasa ne olur diye hiç düşündünüz mü ya adam daha ne yapsın hangi ülkenin cumhurbaşkanı böyle iyi o CHP başkan olsa değil ülkeyi yönetmek bakkalı yönetemez deprem oldu nerdeydi bu CHP. SONUNA KADAR RECEP TAYYİP ERDOĞAN ondan başka kimse haketmiyor bu işi
    Cevapla
  • Serkan GÜLÇER 1 yıl önce Şikayet Et
    İttihat ve terakki üyesine ne olacak şimdi işte Abdülhamid i düşürdük diye sorulduğunda "Biz yalnızca onu düşürmek için mücadele ettik.Sonrasini hiç düşünmedik " diye cevap vermiştir...İşte o kafa bu tezahüratı yapan kafanın dedesi..
    Cevapla
  • stresyapma 1 yıl önce Şikayet Et
    Hak' ın ve hakkının ne olduğunu bilmeyen bazı gezi zekalılar hak larını kullanmış
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülke düşmanları siz hangi millettensiniz bu depremi yapanda dış güçler bilinçli içde dışda kargaşa çıkarıyorlar bunlara alet olmayın birkaç yabancı kökenli ülkeyi karıştırma derdinde
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımların beşinden koşup, tribünlerde bağırıp çağıran, saatlerce küfür eden insanlardan bu ülkeye ne fayda gelir. Futbol spor değildir, at yarışından hiç bir farkı yok, at yarışında atlar koşuyor, futbolda da 22 insan. Spor sen yaparsan spordur, başkası koşup sen bağırınca spor olmuyor maalesef
    Cevapla
  • İbrahım 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdıye kadar Çarşı gurubu lavedılmelıydı..Deprem bölgesınde bile falıyetteler..Devlet enselerıne bınmelı..Trıbünlere Bebek de dahıl..su peti haricinde hıçbırşey sokulmamalı..Kulupler cezasını ödesın..Af yok..Hertaraf haın dolu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır?
Selçuk Bayraktar'dan annesine özel plaket!