Depremzede aile kaza yaptı! Çok sayıda yaralı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kontrolsüz şekilde sola dönüş yapmak isteyen hafif ticari araç ile arkasından gelen otomobilin çarpması sonucu 4 kişi yaralandı. Yaralananların depremzede olduğu ve yakınlarının yanına geldikleri öğrenildi.

Depremzede aile kaza yaptı! Çok sayıda yaralı
Depremzede aile kaza yaptı! Çok sayıda yaralı
GİRİŞ 27.02.2023 20:37 GÜNCELLEME 27.02.2023 20:53

Kaza saat 17.00 sıralarında Bursa Orhangazi-İznik karayolu, Keramet Mahallesi Kavşağı'nda meydana geldi. İznik istikametinden Orhangazi istikametine doğru gitmekte olan Fırat Aktan (52) idaresindeki 16 SLJ 09 plakalı hafif ticari araç, Keramet Kavşağı'nda sola dönüş yapmak istediği esnada aynı yönde gitmekte olan Murat Gedik (52) idaresindeki 06 BMH 879 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Fırat Aktan yara almazken, Özlem Ganidağlı (48), İbrahim Ganidağlı (48), Zeynep Doğa Ganidağlı (17) ile ticari araçtaki Rukiye Gedik (49) yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

GAZİANTEP'DEN DEPREM NEDENİYLE GELMİŞLER

Kazada yaralananlardan Özlem Ganidağlı, İbrahim Ganidağlı, Zeynep Doğa Ganidağlı'nın Gaziantepli olduğu, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki depremde evleri hasar gördüğü için yakınlarının yanına Yalova'ya geldikleri öğrenildi. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu