Oyuncak bebekli dilenci yakalandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde zabıta ekipleri tarafından dilencilere yönelik yapılan denetimlerde, kundağa sarılı bez oyuncak ile dilencilik yapan kadın, polis ekiplerine teslim edildi.

Oyuncak bebekli dilenci yakalandı
Oyuncak bebekli dilenci yakalandı
GİRİŞ 01.03.2023 10:24 GÜNCELLEME 01.03.2023 10:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde vatandaşlardan ve araç sürücülerinden gelen şikayetler üzerine Bülent Ecevit Bulvarı Cumhuriyet Parkı önündeki ışıklı kavşakta dilenen kadının kucağında tuttuğu bebek, oyuncak çıktı.

Özellikle ışıklı kavşakları mesken tutan, kaldırımlarda kundağa sarılı bir bebekle vatandaşlardan para dilenen kadını yakalayan zabıta ekipleri kundağı açtırınca, çevredeki vatandaşlar büyük şok yaşadı.

Kundağı açmamak için direnen ve bez oyuncakla dilendiği tespit edilen kadın hakkında, polis ekipleri nezaretinde Kabahatler Kanunu gereğince işlem yapıldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • nurettinbey 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dilencilere her kim para veriyorsa tam bir ahmaklık içerisindedir!!Ne olursa olsun dilenciye para vermek bu sektörü iyice azkınlaştırmıştır.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    akşama kadar yiyeceği olan kişinin dilenmesi asla caiz değildir diyen bir dinin mensupları olduğumuzu söylüyoruz ya. Yapılan hep AHLAKSIZLIK
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazısı çocuk kiralıyordu sırf bu iş için, buucuzcu çıkmış.
    Cevapla
  • kim bu 1 yıl önce Şikayet Et
    Dublör kullanmış
    Cevapla
  • Herhalde. 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek bir bebeğin olmadığına sevinmek lazım yine de.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...