Doğu Perinçek'ten altılı masa yorumu: Biden tayfası Erdoğan ile yarışı bırakmıştır

Doğu Perinçek, "Altılı masa dağılmıştır. ABD'nin seçim planı çıkmazdadır. Artık Biden tayfası Tayyip Erdoğan ile yarışı bırakmıştır, kendi aralarında yarışa başlamışlardır. Bu yarış her türlü ayak oyunu ve ihaneti içermektedir." dedi.

Doğu Perinçek'ten altılı masa yorumu: Biden tayfası Erdoğan ile yarışı bırakmıştır
Doğu Perinçek'ten altılı masa yorumu: Biden tayfası Erdoğan ile yarışı bırakmıştır
GİRİŞ 03.03.2023 21:47 GÜNCELLEME 03.03.2023 22:00
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün, altılı masadan ayrıldıklarını açıklayarak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kendisinin cumhurbaşkanı adayı olması için çağrıda bulunmuştu.

BIDEN GÖNDERMESİ

Akşener'i Atlantik cephesinin "ayak oyunları" içerisinde bir figür olduğunu vurgulayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Altılı Masa dağılmıştır. ABD’nin seçim planı çıkmazdadır. Artık Biden Tayfası Tayyip Erdoğan ile yarışı bırakmıştır, kendi aralarında yarışa başlamışlardır" ifadelerini kullandı.

Perinçek, Twitter'daki hesabı üzerinden yaptığı açıklamalar şöyle: 
 
"1. Altılı masa dağılmıştır.
 
2. ABD’nin seçim planı çıkmazdadır.
 
3. Artık Biden Tayfası Tayyip Erdoğan’la yarışı bırakmıştır, kendi aralarında yarışa başlamışlardır. Bu yarış her türlü ayak oyunu ve ihaneti içermektedir.
 
4. Altılı masanın bütün partileri krize giriyor ve bölünme işaretleri veriyor.
 
5. Türk milletinin önü açılıyor.
 
6. “ABD şimdi ne yapacak” sorusu tarihi önemdedir.
 
7. Türkiye ABD’nin bu gelişmeye vereceği yanıtlar üzerine düşünmelidir."

 

BIDEN'IN KÜSTAH SÖZLERİ

3 yıl önce Türkiye'deki güç dengelerini yeniden dizayn etmeye yönelik Başkan Erdoğan'a karşı muhalefeti açıkça desteklediğini söyleyen Biden, ''Erdoğan'a çok farklı bir taklaşım uygulamalıyız. Muhalefeti desteklediğimizi açıkça göstermeliyiz. Onlarla doğrudan temasa geçip Erdoğan'ı yenecek duruma gelmelerini sağlamalıyız.'' ifadelerini kullanmıştı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Okuduğum ve inandığım en net cevabı sayın Perinçek vermiş. Bidon un kuklalar yuvarlak masası dağılma sürecine girmiştir.
    Cevapla
  • Envers 1 yıl önce Şikayet Et
    Bide bunlar başta olsaydı işte kaos kriz dönemleri tekrar nuksedecekti
    Cevapla
  • dedeoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen rehavete kapılmamak lazım zira; """Su uyur ama n düşman uyumaz""" der ata dedelerimiz. Mutlaka daha sinsi başka başka hile ve entrika peşindeler.
    Cevapla
  • diyarbekirli 1 yıl önce Şikayet Et
    şeytanlaşmiş insanlar ...biden netanyahu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Misafir şer odaklarının planları bitmez arkadaşlar mimbilir altında ne şeytani planlar var, bunların ne ülke gündemiyle, ne depremle depremzede ile işhigi bir planları yok bu lar siyaseti menfaat için yapan i insanlar bunlar seçmene işarettir bunu anlamazlar ülkeyi nasıl bir ateşe atacaklar görsünler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman