6'lı masa paramparça oldu! Erdoğan'ın sözleri gündeme oturdu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'yı masayı paramparça eden açıklamalarının ardından akıllara Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 6'lı masa için söyledikleri geldi.

GİRİŞ 04.03.2023 07:11 GÜNCELLEME 04.03.2023 12:14
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

 Altılı koalisyon dün adayını açıklamak üzere 12. kez toplanmıştı. Toplantıda İYİ Parti hariç CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda anlaştı. Ancak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener masaya, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerini önerdi. İYİ Parti'nin önerisine rağmen oy çokluğu ile Kılıçdaroğlu'nun adaylığı kabul edildi.

AKŞENER MASAYI DAĞITTI

Meral Akşener bugün GİK üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından basın mensuplarının karşısına geçen Akşener, "İYİ Parti kıskaca alınmıştır, buna boyun eğmeyeceğiz. Ne bir kumar masasında ne de noter masasında olmayacağız" ifadeleriyle 6'lı masadan ayrıldıklarını açıkladı.

Akşener masaya tekme attı! 5'li masa da boş durmuyorAkşener masaya tekme attı! 5'li masa da boş durmuyor

"ŞAHSİ HIRSLAR TÜRKİYE'YE TERCİH EDİLMİŞTİR"

Akşener sözlerini şöyle sürdürdü;

Dün 5 siyasi parti ortak aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını söylediler. Biz masaya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ismini beyan ettik.

AKILLARA BAŞKAN ERDOĞAN'IN 6'LI MASA SÖZLERİ GELDİ

Akşener'in bu açıklamasının ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 6'lı masaya yönelik sözleri geldi.

Başkan Erdoğan masa için, "Buradan bir şey çıkmaz. Buradan bol bol masada toplanıp dağılmak için. İranlıların güzel bir sözü var, "'Nişestend u goftend u ber-hâstend''. Otudular, konuştular, dağıldılar..." ifadelerini kullanmıştı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 124
  • Reyis 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar danışıklı dövüş oyunları oynabilirler ikinci tura kim kalırsa bütün benzemezler reisin karşısındaki adayı destekleyecekler hdpd ismi geçmeden bunlari destekleyecek dikkatli olmak gerekir
    Cevapla
  • Mutlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Önceden 6+1 idi şimdi 6 lı olacak.
    Cevapla
  • Kaos Projesi 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP'ye yer açmış olabilir!
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Komikliğe bak maral abıla benim dediğim olmazsa ben oynamam dedi.. Çekti gitti...
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Konuşsun, konuşsun bunlar. Reis sen işine bak! Bize bizi dinleyecek, hizmet edecek başkan lazım. Hiç bunlarin kavgasına çomak bile sokayım deme. Geç İstanbul'a uzmanları hatta muhalif bilim insanlarını topla deprem toplantısı yap. Hatay'la, Adıyaman'la, Maraş'la, Antep'le Adana'yla ilgili açıklamalar yap. Millet işinin başında, ülkesine hakim, hizmete son hızla devam etmeye kararlı Reis görsün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarından son dakika esir takası açıklaması: Netanyahu askerlerinin...
Kassam Tugayları duyurdu: Son zamanların en büyük darbesi! İsrail şoka uğradı