İmamoğlu ve Yavaş İYİ Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener ile görüştü!

Son dakika haberine göre, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş İYİ Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener'i ziyaret etti.

GİRİŞ 06.03.2023 14:19 GÜNCELLEME 07.03.2023 11:52
Bu Habere 504 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener'i ziyaret etti. İki başkan görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Son dakika: İmamoğlu ve Yavaş İYİ Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener ile görüştü!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, İyi Parti binasına geldi. İki belediye başkanı, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü.

İMAMOĞLU: GÖRÜŞMEYİ GENEL BAŞKANIMIZIN BİLGİSİ DAHİLİNDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

"Bugün bu çok önemli süreçte saygıdeğer İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hanımefendiyi, çok kıymetli Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş beyefendi ile ziyaret ettik. Bu ziyaretimiz değerli Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde gerçekleştiriyoruz. Biz Türkiye'mizin özellikle depremle birlikte yaşadığı zor günlerde milletimizin, memleketimizin geleceği açısından altılı masanın stratejisinin, varlığının çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu önemine binaen buradayız. Saygıdeğer Genel Başkanımızla duygularımızı paylaştık."

Son dakika: İmamoğlu ve Yavaş İYİ Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener ile görüştü!

MANSUR YAVAŞ: TEKRAR BİR ARAYA GELİNMESİ ARZUSU MİLLETİMİZİN ARZUSU

"Bizler Millet İttifakı’nın belediye başkanlarıyız. Masada yaşanan bu olayları seyretme imkanımız yok. Hep birlikte bir araya geldik. Ankara, İstanbul gibi birçok Büyükşehiri kazandık. Önümüzde seçim var. Milletimizin ayrılığa tahammülü yok. Böyle bir deprem felaketinden sonra bu yaraları saracak şekilde tekrar bir araya gelinmesi arzusu halkımızın arzusu. Biz de görev edindik. Bunu Sayın Genel Başkanımıza ilettik. Değerlendirecekler.

Son dakika: İmamoğlu ve Yavaş İYİ Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener ile görüştü!

İMAMOĞLU VE YAVAŞ SAADET PARTİSİ GENEL MERKEZİ'NDE

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener ile yaptıkları görüşme sonrası, Millet İttifakı toplantısının gerçekleştirileceği Saadet Partisi Genel Merkezi'ne gelerek Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile görüştü.

İYİ Parti: İmamoğlu ile Yavaş'a Cumhurbaşkanı Yardımcılığı adaylığı teklif edildi

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 504
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Gına geldi bunların evcilik oyunu gibi cumhurbaşkanlığı oynamalarından . Biran önce seçim olsada .bunların ve bunları pofpoflayanların yüz ifadelerini seyretsek oyun bittiğinde. R.T.E
    Cevapla
  • Felanca 1 yıl önce Şikayet Et
    meral istifanı bekliyoruz. sen bu tür ayak oyunlarında piyon olacak karı değildin. sen BAŞBAKAN OLACAKTIN hani. efsunladılar mı seni. FETÖ efsunlamayı iyi bilir. yoksa bu kadar profu nasıl yönetecek. yada KASET İŞLERİ . bay kemali chpye atayan KASETLER
    Cevapla
  • İzmirli. 1 yıl önce Şikayet Et
    Paralel gene aynı kafada: Erdoğan giderse biz nasıl olsa hepsini kazıklar, yine mekanın sahibi oluruz zannediyorlar.
    Cevapla
  • aga 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim kimin genel başkanı, kim kimden emir alıyor. Masada yara almayan yok. Masa her an dağılabilir ama seçmen çoktan dağıldı bile.. Midesiz fanatiklerin sloganlarına aldanmayın.
    Cevapla
  • Ottoman grandson 1 yıl önce Şikayet Et
    ee nede olsa Ağa babalarının emri .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek tarih verip ekledi: Başaracağız!
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"