İYİ Parti: İmamoğlu ile Yavaş'a Cumhurbaşkanı Yardımcılığı adaylığı teklif edildi

İYİ Parti sözcüsü Kürşad Zorlu, İmamoğlu ve Yavaş için "Her iki belediye başkanımıza seçilecek 13. cumhurbaşkanının yetkili 2 cumhurbaşkanı yardımcısı olma yolunda önerilerini iletmiştir" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 06.03.2023 13:58 GÜNCELLEME 06.03.2023 17:19
Bu Habere 687 Yorum Yapılmış

Son Dakika: İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Meral Akşener ile görüştü. 

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, görüşme sonrası açıklama yaptı. Zorlu, Akşener'in iki belediye başkanına Cumhurbaşkanı Yardımcısı olma önerisini sunduğunu söyledi.

İMAMOĞLU İLE YAVAŞ'A CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI TEKLİFİ

Zorlu'nun açıklamaları şöyle:

"13. Cumhurbaşkanının belirlenme süreci 2 Mart'taki toplantının ardından sayın başkanımız daha önce mutabık kaldığımız ilkesel çerçeveyle bir uzlaşı sürecini yürütmüş ve buraya kadar gelmiştir. Başkanımız milletimizin sesi doğrultusunda yeni bir kuşatıcı, kapsayıcı yeni bir öneriyle millet ittifakına önerisini oluşturmuştur.

Son dakika: İmamoğlu ve Yavaş İYİ Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener ile görüştü!Belediye başkanlarımız genel başkanımızı ziyaret etti. Her iki belediye başkanımıza seçilecek 13. cumhurbaşkanının yetkili 2 cumhurbaşkanı yardımcısı olma yolunda önerilerini iletmiştir. Bu önerilerini sayın Kılıçdaroğlu'na da genel başkanımız aktaracaktır.

Toplantıya katılmasını umut ediyoruz."

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İmamoğlu ve Yavaş ile görüştü.

"KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞIYLA İLGİLİ SORUN YOK"

İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, "Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili bir problemi yok. " açıklamasını yaptı. 

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 687
  • kimsesiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Ekrem imam oglu iyi partinin başına geçsin, Meralin amacı Kemal Beyi devre dışı bırakmak, çok kurnaz bir kadın, şeytana papucunu ters geydirir. Altılı masadaki bütün liderleri uyutabilir
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğluda yavaşta C.Bşk.lığı teklifinde merali takmadılar yardımcılığa sevinmişlerdir. Kimi kandırıyorsunuz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Zerre kadar vatan millet umurlarinda değil, kinlerinden kuduruyorlar, Reis korkusundan tır tır titreyen şebeke bunlar,,
    Cevapla
  • yozgatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar zır cahil. eskisi gibi millet uyuyor sanıyorlar. şimdi ben bir seçmen olarak soruyorum iyi parti ve yöneticilerine. Kendi parti mensupları içinde bir Cumhurbaşkanı adayı çıkaramayacak kadar cahilsiniz ona layık bir adayınız yok (kendi içinizde) Kocaman Türkiye yi yönetmek için milletten oy istiyorsunuz. bu nasıl olacak ?
    Cevapla
  • Serkan Ozkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Eş Başgan!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!