Son Dakika: Eminönü'nde bir tramvay daha aynı yerden raydan çıktı!

Son dakika haberi... Eminönü-Sirkeci istikametinde seyrederken bir tramvay raydan çıkarak elektrik direğini çevreleyen taşlara çarpmıştı. Aynı yerde bir tramvay daha yeniden raydan çıktı.

GİRİŞ 07.03.2023 19:05 GÜNCELLEME 07.03.2023 19:05
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul Fatih'te tramvayın raydan çıkıp elektrik direğine çarpması sonucu aksayan seferler yeniden başlatıldı.

T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda Bağcılar yönüne giden tramvay, Sirkeci durağında raydan çıkarak elektrik direğine çarptı.

Kaza nedeniyle yolcular tramvaydan indirilirken durak da geçici bir süre kullanımı kapatıldı.

Metro İstanbul'dan yapılan paylaşımda, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda seferlerimiz geçici bir süre için Kabataş-Eminönü ve Bağcılar-Sultanahmet istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

İBB ekiplerinin bölgede çalışmasını tamamlamasının ardından tramvay seferleri yeniden başlatıldı. Kazanın meydana geldiği duraktan geçen tramvayların bu alanda kontrollü ilerlediği görüldü.

Sirkeci'de aynı yerde tramvay yeniden raydan çıktı

Kabataş-Bağcılar tramvayı Eminönü'nden Sirkeci istikametine gittiği sırada saat 14.45 sıralarında raydan çıkarak iki rayın arasındaki elektrik direğini çevreleyen taşlara çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, seferlerde akmasa yaşandı. Ekiplerin çalışmasının ardından seferler normale döndü.

Sirkecide aynı yerde tramvay yeniden raydan çıktı

AYNI YERDE YENİDEN RAYDAN ÇIKTI

Kabataş-Bağcılar tramvayı Eminönü'nden Sirkeci istikametine gittiği sırada saat 17.30 sıralarında aynı noktada yeniden raydan çıktı. Kataner direğine çarpan tramvayın düzeltilmesi için ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Sirkecide aynı yerde tramvay yeniden raydan çıktı

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda seferlerimiz geçici bir süre için Kabataş-Eminönü ve Sultanahmet-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Sirkecide aynı yerde tramvay yeniden raydan çıktı

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 33
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediye başlanı nerde yok c başlanı yardımcıdı adayı ( bunu da yeni duyduk ) . İstanbul sahipsiz . Olası deprem diyorlar . İstanbul a ekrem başkan olmuş en büyük deprem bu işte
    Cevapla
  • German 50 1 yıl önce Şikayet Et
    Eh normal Ekremoglu İstanbul'a zarar veriyor
    Cevapla
  • özkan 1 yıl önce Şikayet Et
    seçimden sonrada imamoğlu ankaradan yönetir istanbulu.ne günlere kaldık arkadaş ya.koca istanbulu mahvettiler birde kurtarıcı diye poh pohluyorlar
    Cevapla
  • Sefer 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah İstanbul ah daha İstanbulu yönetemeyenler cumhur başkanı olacakmış allah bu zihniyete firsat vermesin
    Cevapla
  • Bir vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Beyimiz zaten belediye başkanlığı yapmıyordu. Şimdi de ülke çapında çalışma kararı aldı. Makro düzeyde kepazeliğe hazır olun. Millet baltayı sıyırmış seçecek bu zilleti başımıza.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!