Yılmaz Özdil'den itiraf gibi açıklama! Sözcü TV ayrılığının arkasından CHP çıktı!

Gazeteci Yılmaz Özdil, kısa süre önce yayın hayatına giren Sözcü TV'den atılma nedenini bugün kaleme aldığı yazısında açıkladı. Özdil yazısında, "Meral Akşener masadan ittirildi" sözleri nedeniyle görevinden atıldığını belirtti.

GİRİŞ 07.03.2023 19:55 GÜNCELLEME 07.03.2023 19:55
Bu Habere 213 Yorum Yapılmış

Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan ve Genel Yayın Yönetmeliğini yaptığı Sözcü TV'den atılan gazeteci Yılmaz Özdil, atılmasının sebebini bugün kaleme aldığı yazısında açıkladı.

Yılmaz Özdil'den itiraf gibi açıklama! Sözcü TV ayrılığının arkasından CHP çıktı!

'ÇOK MUHABBET, TEZ AYRILIK'

1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Özdil, henüz bir hafta geçmeden görevinden atıldığını, "Altı yıldır kağıt üzerinde hayal edilen, yapılamaz zannedilen Sözcü televizyonunu sadece 39 günde hayata geçirmeyi başardık. Değerli patronumuz Burak Akbay'a söz verdiğim şekilde 'kurucu' görevimi tamamladım. Anadolu imbiğinden damıtılarak süzülmüş kulağa küpe lafımızdır… Çok muhabbet, tez ayrılık, bırakmayı bilmek lazım" sözleriyle duyurdu.

Yılmaz Özdil'den itiraf gibi açıklama! Sözcü TV ayrılığının arkasından CHP çıktı!

'AKŞENER'E MASADAN İTTİRİLDİ DEDİĞİM İÇİN'

Öte yandan gazeteci Yılmaz Özdil, görevinden atılmasının arkasında yatan nedeni, "Akşener masadan ittirildi dediğim için" ifadeleriyle açıkladı.

Yılmaz Özdil'den itiraf gibi açıklama! Sözcü TV ayrılığının arkasından CHP çıktı!

'CHP'NİN PARASINA YAZIK KARDEŞİM'

Sözcü TV'deki Genel Yayın Yönetmenliği görevinden atılması için CHP yönetiminin aleyhinde kampanya başlattığı söyleyen Özdil, "Parantez açayım… Görevden derhal uzaklaştırılmam için, bir saniye bile görevde kalmamam için, Chp yönetiminin adını kullanarak, aleyhime kampanya başlatılmasına üzülmedim desem, yalan olur. Akp kampanyalarına alışığım, umurumda bile olmadığını beni tanıyan herkes bilir, ama doğma büyüme bir CHP'li olarak, bu kampanyaya parti kaynaklarının harcanmasına gerçekten üzüldüm. CHP'nin parasına yazık kardeşim."

Yılmaz Özdil'den itiraf gibi açıklama! Sözcü TV ayrılığının arkasından CHP çıktı!

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 213
  • Karanlık Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Özdil, Ataklı tehlikeli . Alma ortama,cay ikram etsen , küfür eder sana. Garantisizler. Aynı masada oturma. Ağızları bozuk. Dilleri, zihinleri bozuk. Fayda değil zarar edersin. Dostlukları olmaz.
    Cevapla
  • Ali Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Kilictaroglu gibilerini öven köse yazarlari, bunun hala ne oldugunu anlayamadiysaniz yapmayin kardesim bu yazarligi
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp hep böyledir diktatör diyor asıl KILICTAR oğlu 11 yenilgi almış hala koltukta oturuyor chp de demokrasi yoktur hepiniz aynısınız her yer heykelle doldurdunuz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kiyakciligin sonu ayakciliktir..bakma bunlara iki gün SONRA barisirlar
    Cevapla
  • Guaidoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Fondas Fondas. Siz basa gelseniz Demokrasinin D sini bize koklatmazsiniz. Bizden uzak durun. Gidin sahillerde tatilinizi yapin. Gece gündüz icin. Yönetmeyi bilmiyorsunuz. Paraniz eksilirse bize haber edin hemen yardim kampanyasi baslatalim yeterki oturun yerinizde karismayin. Hayatinizi yasayin. Kem gözlü gibisiniz. Neye baksaniz ziyana ugruyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok