Ben Bu Cihana Sığmazam 22.bölüm fragmanı: Fedakarlığın böylesi! Yükler omzuna yüklendi

Ben Bu Cihana Sığmazam 22.bölüm fragmanında elini taşın altına koyan Leyla takdir toplayan bir harekete imza atar. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanında suçu üstlenen ve bir an bile düşünmeden kendisini feda eden Leyla’nın sözleri helal olsun dedirtti.

GİRİŞ 14.03.2023 09:57 GÜNCELLEME 14.03.2023 09:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ben Bu Cihana Sığmazam 22.bölüm fragmanında, ‘’Orhan’ı sen vurmadın, ben vurdum!’’ diyerek kendisini suçlu pozisyonuna sokar. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanında Leyla’nın gözünü bile kırpmadan, kendisini büyük tehlikeye sokma pahasına yardım etmesi izleyenlerden alkış topladı.

Al Sancak’ın iddialı isminden daha önce duyulmamış açıklama! ''Vatan için bacağını...''Al Sancak’ın iddialı isminden daha önce duyulmamış açıklama! ''Vatan için bacağını...''

‘’Leyla Hanım az önce her şeyi itiraf etti’’ sözünü işiten Cezayir beyninden vurulmuşa döner. Hepsinin teker teker intikamını alacağının özellikle altını çizen Cezayir, ‘’Aldığı her cana karşılık ailesinden bir can alacağım’’ diyerek son noktayı koyar.

Cezayir'in vurulmasıyla tüm dengeler alt üst olur. Tatavlalı ve Bassilius, Cezayir'i gafil avladıkları ve Cezayir'i vurarak amaçlarına ulaştıkları için muzafferdir. Tatavlalı, Pakt'ın görevini yerine getirdiği için Pakt tarafından şereflendirilir. Lakin hesap edemedikleri şey Ateş'in, amcasına düzenlenen suikastın peşine düşmesi olur.

Cezayir'in vurulmasının ardından has arkadaşları Ekabir, Asım Kaptan ve Kurban Baba yas sürecinin sonunda Tatavlalı'dan arkadaşlarının öcünü almaya karar verir. Pakt tarafından onurlandırılan ve keyfi yerinde olan Tatavlalı Cezayir'in dostları tarafından ağır bir cezaya çarptırılır.

Cezayir'in vurulması Leyla ve Firuze'yi de derinden sarsmıştır. Leyla'nın ikinci defa kaybettiği eşinin yasına bu sefer kızı Suna da eklenir. Leyla'nın evinde yas süreci devam ederken Süheyla ve Orhan'ın ilişkisi devam eder. Leyla, Süheyla ve Orhan'ın görüşmesini hisseder ve açık davranması için Süheyla'ya son bir şans verir. Fakat Süheyla, Orhan'la birlikte olmak konusunda beklenmedik bir karar alır.

Firuze daha önceden de yaşadığı ağır kayıpların etkisiyle de kaçınılmaz bir depresyona sürüklenir. Henüz babasının yas sürecinden olan Suna'ya başka bir acıyı da Şamil yurt dışına okumaya gideceğini söyleyerek yaşatır.

Ateş'in amcasını vurma girişiminde bulunanların peşine düşmesi onu manevi babası Bassilius'la karşı karşıya getirir. Ateş, manevi babası Bassilius'un gerçek kimliğini öğrenecek mi? Süheyla, Leyla'nın uyarılarına rağmen Orhan'la birlikte olacak mı? Ekabir, Asım Kaptan ve Kurban Baba Cezayir'in öcünü Tatavlalı'dan alabilecek mi?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • aforzima 1 yıl önce Şikayet Et
    depremin ilk günlerinde ahbap ile çalıştı denilip 1 aydır ortalıkta olmayan adamı ne değişti de tekrar parlatmaya karar verdiniz? Dava adamı olun dava adamı. yeter gayrı
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    her taraf mafyavari dizilerle dolu ama, deli saçması... o kadar mafya var ama yurtdışında şu vatan düşmanlarını temizleyemiyorlar. temizleyeceksin ki ahkam kesip durmasınlar. Bizdeki mafya bile özenti. devlet veya millet dostu değil
    Cevapla
  • İbrahim Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden şiddet olayları artıyor diyorlar ve sonra billet bozuldu diyorlar. Bu filmlerin yüzünden. Cennet adam istediği gibi cehennemde adam ister. Yapılan her cinayetin günahı size yeter. Filmlerde şiddet şiddet artık yeter artık yeter. Bari bu medya'yı bir sefer hayra kullanın film izlediklerinde edep haya ahlak dersi verin öğrensinler sizlerden tam tersini yapıyorsunuz. Tahrip etmek kolay tahmir etmek zordur. Devlet buna bir çözüm bulması lazım devleti ayakta durduran millettir millet buzulsa devlet de yok olur. Gereken yapılmasını arz ederim.
    Cevapla
  • Gezgin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanka bizde taktir edelim nereyi etmemiz gerekiyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir haber ve habercilik anlamak zor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partili başkanlar sinir uçlarını kaşıyor! Dertleri yine mağduriyet mi?
Senegal Hava Kuvvetleri Komutanı Niang Baykar'ı ziyaret etti