Kanal D nihayet kararını verdi! O Kız'ın sıkı takipçilerine hüsran yaşatan gelişme

21 Eylül’den beri Kanal D’de varlık gösteren Content House imzalı O Kız dizisinin ekran ömrü tükeniyor. Şimdiye kadar 23 bölüm yayınlanan ve hikayesiyle gözyaşlarına boğan O Kız final yapan diziler kervanına katıldı.

Kanal D nihayet kararını verdi! O Kız'ın sıkı takipçilerine hüsran yaşatan gelişme
Kanal D nihayet kararını verdi! O Kız'ın sıkı takipçilerine hüsran yaşatan gelişme
GİRİŞ 14.03.2023 15:51 GÜNCELLEME 14.03.2023 15:51
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Senaristliğini Ali Ercivan’ın üstlendiği ve her Çarşamba akşamı Kanal D'de yayına giren O Kız’dan kötü haber geldi. Dramatik hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken O Kız dizisi hakkında hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak bir karar alındı.

Ben Bu Cihana Sığmazam 22.bölüm fragmanında Leyla’nın başı derde giriyor! Topun ağzında…Ben Bu Cihana Sığmazam 22.bölüm fragmanında Leyla’nın başı derde giriyor! Topun ağzında…

Deniz Yılmaz Şeyir’in yönetmenliğinde çekimleri yapılan ve artık yolun sonuna gelen O Kız dizisinin yayından kaldırılacağı öğrenildi. Nilgün Sağyaşar’ın yapımcısı olduğu O Kız dizisinin ekran macerası sona eriyor. Oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer, Ali Öner ve Cengiz Orhonlu gibi isimlerin yer aldığı O Kız dizisinin final tarihi belli oldu.

Cengiz Orhonlu’nun kuruculuğunu üstlendiği Content House imzalı O Kız 15 Mart tarihinde ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncuları fonlayan gizli bir düzen var..sabatayistler başta.hiç bir yeteneği olmayan,iyici yipler diziden diziye koşuyor.az ALLAH sevgisi olan oyunculara hiç bir dizide yer verilmiyor..!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın her dizisi tutar diyordum . Hemen hemen hiç biri tutmuyor . Yanıldım . Her yıl da yanılıyorum
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi bir gönül dağından başka bir diziye bakmıyoruz gerçekten kıral dizi.
    Cevapla
  • Bir vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi kız? Bu ne biçim dizi ismi. Dizilerin %99 sapkındır. Ailenizle oturup izleyeceğiniz hiç bir şey kalmamış. Hepsi Türk aile yapısına uygun olmayan diziler. Gündüz kuşağı ondan da beter. Haber desen kaza ve ölü haberleri dışında zannedersiniz dünyada başka bir şey olmuyor. Televizyon izlemiyorum bu yüzden.
    Cevapla
  • irfan 69 1 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden dallas diye bir dizi tüm akrabalar birbirlerin eşleriyle birlikteytiler şimdi bu dizikerinntürk öilletine ahlahsızlıklardan başka bir şey verdiği yok yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım