Alparslan Büyük Selçuklu 47.bölüm fragmanında alkışlanacak hareket! Gönülleri fethetti

Alparslan Büyük Selçuklu 47.bölüm fragmanında Alparslan ile Süleyman arasında ipler kopma noktasına gelir ve çatışmalar gittikçe şiddetlenir. Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanında Alparslan ''Bu ettiklerinin hesabını soracağım senden'' diyerek Süleyman'a restini çeker.

GİRİŞ 13.03.2023 10:26 GÜNCELLEME 13.03.2023 10:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Alparslan Büyük Selçuklu 47.bölüm fragmanında öfkesi katlanarak artan Alparslan, her ne olursa olsun Süleyman'ın yaptıklarını yanına kar bırakmayacaktır. Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanında geri adım atmayan Süleyman'ın ''Alparslan nefes aldığı sürece cerahat yok'' çıkışı tansiyonu yükseltir.

Kuruluş Osman 118.bölüm fragmanı: ‘Evlatlarının canını isterim!’ Gözünü kan bürüdüKuruluş Osman 118.bölüm fragmanı: ‘Evlatlarının canını isterim!’ Gözünü kan bürüdü

Alparslan hançerden keskin sözlerle bir kez daha düşmanlarına haddini bildirdiği sahne çok konuşuldu. Kimseden sözünü sakınmayan Alparslan'ın art niyetlilerin ağzının payını verdiği görüntüler ortalığı kasıp kavurdu. ''Hatuna Balaya mı gücün yeter dağ çiyanı'' diyen Alparslan'ın tepkisini açıkça ortaya koyması izleyenlerden tam not aldı.

''Şimdi bizim olanı geri alma vaktidir!'' diyerek harekete geçen Alparslan'ın kahramanca bir tutum sergileyişi de izleyenlerin dikkatini çekti.

Leon yanında getirdiği mancınıkla Surmari Han’a neft atmış ve ortalık savaş alanına dönmüştü. Gevher, Erbasgan ile hana girmişti. Kutalmış, Rasul Tegin ve birçok alp da hanın içerisindeydi. Alparslan ise hanın önünde, yapılan mancınık atışını görüp biçare kalmıştı. Hanın içinde neler oldu? Gevher, Erbasgan, Kutalmış veya Rasul Tegin’den birine bir zarar geldi mi?

Alparslan mancınık atışı yapan Leon’a karşı saldırıya geçecek mi, yoksa ilk iş olarak hana yardıma mı gidecek? Altuncan’ın ölüm haberini alan Tuğrul yıkılır. Tuğrul’un bu büyük yıkıntısının ardından tahta geçici olarak Süleyman oturur. Alparslan ve Kutalmış bu durum karşısında ne yapacak? Veliaht ilan edilen Süleyman’a biat mı edecekler, yoksa tahta geçmek için planlarını eyleme dökecekler mi?

Leon’un gelişi ve Alexander’ın ölümüyle Selçuklu ile yapmak istediği işbirliği tökezleyen Grigor, Flora’yı tekrar ikna ederek Süleyman ile evlendirecek. Böylece Selçuklu mülkü üzerindeki emellerini gerçekleştirmeye çalışacak. Grigor başarabilecek mi, yoksa başka bir plan mı kurması gerekecek?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Hasan SGK Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    "aykido" Dostum KK bile Mücahid yapılmış sen oyunculardasın.Bu gözler bakalım neler daha görecek.
    Cevapla
  • aykido 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle dizileri, oynadığı karakterin, karakterinde ve inancındaki kişilere rol vermek lazım. Müslüman mahallesinden şöhret olup para kazanıp, karşı mahallede racon kesenlere değil.
    Cevapla
  • Bi Haber 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaç Tane Ehli Sünnet Tiyatrocu var ki onları oynatsınlar....
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Vejetaryen kasap olmaz diyorsun yani
    Cevapla
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönülleri böyle fethetti demek :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'