Kuruluş Osman 118.bölüm fragmanında gündem olan sahne! Seyircinin gözü kulağı çevrildi

Kuruluş Osman 118.bölüm fragmanında İnegöl’ü almanın tam zamanı olduğunun altını çizen Osman Bey, öyle veya böyle alacaklarını vurgular. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Bala Hatun, ‘’Pusatlar bugün İnegöl için kınından çıkacak’’ deyip son noktayı koyar.

GİRİŞ 15.03.2023 09:13 GÜNCELLEME 15.03.2023 09:13
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 118.bölüm fragmanında ‘’Bize düşen Yenişehir’i emanet aldığımız gibi Osman Bey’e teslim etmektir’’ diyerek hedefini belirler. Her şeyin bir vaktinin olduğunu dile getiren Osman Bey, İnegöl için de vaktin geldiğini açıklar. ‘’Gazamız mübarek olsun!’’ sözleriyle savaşın fitilini ateşler ve artık Osman Bey için kazanmaktan başka seçenek yoktur.

Ben Bu Cihana Sığmazam 22.bölüm fragmanı: Leyla tehlikede! Hedef tahtasına oturduBen Bu Cihana Sığmazam 22.bölüm fragmanı: Leyla tehlikede! Hedef tahtasına oturdu

Ordu, ‘’Allah-u Ekber, ya Allah’’ nidalarıyla kılıçlarını çekerken Kuruluş Osman dizisinde heyecan zirveye tırmanır. Öte yandan ‘’Onların en kıymetli mülklerini alacağım’’ çıkışına imza atan Nayman tehlike saçmaya hız kesmeden devam eder. Diğer taraftan gözünü kan bürüyen Bengi Hatun’un Osman’ın evlatlarının canını istemesi gerilimin dozunu bir hayli artırır.

Kanal D nihayet kararını verdi! O Kız'ın sıkı takipçilerine hüsran yaşatan gelişmeKanal D nihayet kararını verdi! O Kız'ın sıkı takipçilerine hüsran yaşatan gelişme

Nayman beklediği altınların gelmeyişine çok öfkelenmiştir. Osman Bey'in üzerine gider. Eğer Osman Bey altınları getirmezse Nayman; Karesi, Candar ve Germiyan Bey'lerinin oğullarını öldürecektir. Osman Bey şimdi ne yapacaktır?

Osman'ın Nayman'a galip gelebileceğine imkan vermeyen Bey'ler, evlatları için de oldukça tedirgindirler. Osman Bey onlara karşı nasıl bir tavır alacaktır? Osman Bey, Bey'lerin evlatlarını Nayman'ın elinden kurtarabilecek midir? Gözünü karartan Osman Bey savaş kararı almıştır. Nayman'a karşı savaşı nasıl başlatacaktır?

Onu kandırmaya çalışanların sonu ölümdür. Nayman, Uçları kan gölüne çevirmekte kararlıdır. Nayman'ın planı ne olacaktır? Nayman ve İsmihan işbirliği yapacak mıdır? Osman Bey arkasından dönen tüm oyunlara rağmen muzaffer olabilecek midir? Esma sonunda Orhan'ı zehirlediğini itiraf eder. Malhun, Hatun Esma'nın ipini tutanın peşindedir. Esma, Avcı'nın ismini verir. Bengi Hatun'un adı bu meseleye karışacak mıdır?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Köftesi ozamanda meşurmuydu acaba..
    Cevapla
  • Korhan 1 yıl önce Şikayet Et
    İple çekiyorum çarşamba gününü,bu diziyi hiçbir hollywood filmine değişmem..gerçekte olan ecdadım başrolde zira !!!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    seyrettiğimiz bölümler biliyoruz niçin geçen bölümü yazıyorsunuz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu yazılanlar geçen bölümde zaten seyrettik
    Cevapla
  • yapmacık 1 yıl önce Şikayet Et
    acemice ilâ-yı kelimetullah kelimesini bile sürekli ilahi kelimetullah söylüyorlar. ruhsuz maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…