Firari FETÖ'cü Burak Çopur: Altılı masayı biz kurduk

Almanya'da Türkiye düşmanı kampanyaların başındaki isimlerden olan Burak Çopur, Twitter'daki hesabından, "Masaya baskıyı biz kurduk, masanın liderleri masayı birleştirdi ve masanın bacaklarını daha fazla sağlamlaştırdı." itirafında bulundu.

GİRİŞ 09.03.2023 23:04 GÜNCELLEME 10.03.2023 09:32
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Altılı Masa'nın 3 Mart'ta yapılan 12. toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına itiraz eden İyi Parti lideri Meral Akşener, masadan kalkmıştı.

96 saat süren kriz muhalefete büyük ivme kaybettirirken kapalı kapılar ardında gerçekleşen görüşmeler neticesinde Akşener altılı masaya dönmüştü.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 4.5 saat süren son toplantının ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a karşı 10 seçim kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı ilan etti.

Altılı masa, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını duyurmasının ardından FETÖ'den itiraf gibi bir açıklama geldi.

FİRARİ FETÖCÜ BURAK ÇOPUR: BASKIYI BİZ KURDUK LİDERLER MASAYI BİRLEŞTİRDİ

Altılı masaya bir destek de firari Burak Çopur'dan geldi. Almanya'daki Türkiye düşmanı kampanyaların başındaki isimlerden olan Çopur, Twitter'daki hesabından yaptığı paylaşımda şu sözleri sarf etti:

"Sevgili arkadaşlarım, dostlarım, takipçilerim. Masaya baskıyı biz kurduk, masanın liderleri masayı birleştirdi ve masanın bacaklarını daha fazla sağlamlaştırdı. İYİ Parti ve HDP'nin arasında normalleşmeyi de bizler gerçekleştireceğiz. Bunu da başaracağız, hep birlikte"

FETÖ'CÜ FİRARİ HAKAN ŞÜKÜR'DEN HALİL İBRAHİM SOFRASI GÖNDERMESİ

Firari FETÖ'cü Hakan Şükür, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından bir bölüme yer vererek, "Bölüşürsek tok oluruz. Bölünürsek yok oluruz. Halil İbrahim Sofrasına." ifadelerine yer vermişti. Şükür, sözlerinin devamında "İnanç, düşünce, ideoloji, kimlik ayırt edilmeyeceği 85 milyon insanımızın cumhurbaşkanı adayı Sayın Kılıçdaroğlu, hayırlı ve yolunuz açık olsun." ifadelerini kullanmıştı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne demişti çakma-çıkma milliyepçi maral “Cumhur ittifakı gerçek bir ittifak, biz ise proje ittifakıyız” diyordu…??? Demekki bunları Perşembe-pazartesiye bir araya getirenler yavaş yavaş ortaya çıkıyor…???
    Cevapla
  • YADİGAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey ahmaklar1 Sanki masayı kimler kurdu bilinmiyor. Masadakiler yaramaz çocuk gibi bir oraya bir buraya savruluyor, dışarıdaki fetöcüler ve pkk lılar ve cia kollarından kulaklarından tutup yine masaya otutturuyorlar. Masadakiler de biliyor hiç biri birine benzemiyor. Proje olduklarını.
    Cevapla
  • Müsafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakan şükür. Vatan topraklarini paylasmak gibi pilanlari vardi. Bu paylasimi yapmak icin halil ibrahim degilleş kargalarinin sofrasini kurdular. Milliyetci gecinen iyi partililer kimin arkasindan gittiklerini gormuyorlarsa onlara yaziklar olsun demekten başka diyecek soz bulamiyorum. 15 temmuzdaki paylasimi gerceklestireceklerini hayal ediyorlar
    Cevapla
  • Hans 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye idamın gelmesi için Allah dostu gelmesi gerek, millet dostu değil...!
    Cevapla
  • fetöş gebermiş 1 yıl önce Şikayet Et
    zavallı fetöşcüler. fetöşünüz gebermiş. yerine kim geldi acaba. niye gizliyorsunuz ki. fetöşün yerine gelen cia dan biri mi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ballon d'Or'un kazananı kim olacak! İşte favori yıldızlar
Sinan Ateş’e saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı