Son dakika: Kayseri'de sabaha karşı korkutan deprem!

Son dakika haber... AFAD verilerine göre; Kayseri'de saat 05.28'de merkez üssü Hacılar ilçesi olarak kaydedilen 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

GİRİŞ 10.03.2023 06:02 GÜNCELLEME 10.03.2023 08:47
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Kayseri'de saat 05.28'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Kayseri'nin Hacılar ilçesi olan 4,8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin yaklaşık 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.


KAYSERİ VALİSİ ESMER'DEN AÇIKLAMA

Kayseri Vali Vekili Şenol Esmer, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre bir olumsuzluk görünmediğini, birimlerin saha kontrol çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

MEMDUH BÜYÜKKILIÇ: EKİPLER SAHADA TEYAKKUZ HALİNDE

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yaptığı paylaşımda, "İlk bilgilere göre olumsuz bir durumumuz yok. Ekiplerimiz sahada, teyakkuz halinde. Lütfen resmi açıklamalara itibar edelim. Rabbim tüm afetlerden bizleri korusun." ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • TOROSKAPLANI01 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Allah korusun.Analizim şuyönde arap levhası diğer tarafta afrika levhası etkisiyle doğu anadolu fayı yüzyıllardır biriktirdiği enerjiyi malesef şiddetli depremlerle boşalttı kuzey anadolu fayıda olağanüstü direnç gösteriyor.Resmi açıklamalar ve deprem konusunda yetkili makamların sayın hocalarımızın açıklamaları önemli asılsız söylentilere inanmayınız.
    Cevapla
  • AdanaLıKardeşiniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize milletimize görev başında görevlerini yapan tüm birimlerimize güç kuvvet versin geçmiş olsun oldukça etkili depremleri yaşadık ana şoklar devamında artçılara dikkat edeceğiz ağır hasarlı yapılara kesinlikle girilmemeli söylentilere itibar etmeyiniz geçmiş olsun Allah korusun.
    Cevapla
  • ERTUĞRUL 1 yıl önce Şikayet Et
    4.8 bu şekide salladıysa 7.8 siz düşünün evlerin üzerinden allah göstermesin buldozer gibi geçer.
    Cevapla
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Depremler nedeniyle her gün yeni bir fay hattı ortaya çıkmaktadır. Fay hatlarının bulmakla ugrasacagimiza depremler nedeniyle sıvılaşmanin çok yani yeraltı sularının yüzeye yakın ve kumlu olan zeminlerde başlayarak kentsel dönüşümü yapmalıyız.
    Cevapla
  • Bekir avcu 1 yıl önce Şikayet Et
    amiiin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız