Teşkilat 67.bölüm fragmanı: 'İşe önce aileni yok etmekle başlayacağım' Olay tehdit...

Teşkilat 67.bölüm fragmanında Zehra, ‘’O verilerin içinde benim ülkemin geleceği var. Bedeli ne olursa olsun istediğini elde edemeyeceksin’’ çıkışıyla seyircinin gönlünü fethetti.

GİRİŞ 12.03.2023 09:38 GÜNCELLEME 12.03.2023 09:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Teşkilat 67.bölüm fragmanında gizli verilere ulaşmak için kaçırılan Zehra’ya acımasızca şiddet uygulanması yürekleri ağza getirdi. ‘’Zehra’ya işkence edecekler ve bunu engellemek için yapabileceğimiz hiçbir şey yok’’ diyen Ömer’in endişesi izleyenleri etkisi altına aldı.

 Teşkilat yeni bölüm fragmanında David Hartley’in ‘’Artık hamle sırası bende. İşe önce aileni yok etmekle başlayacağım’’ sözleri gerilimi tavan yaptırdı.

Öte yandan ‘’Acılar insanı güçlendirir. İstihbaratçıyı ise korur’’ diyen Ömer, hem Zehra’yı kurtarmak hem yapılanların faturasını kesmek için kolları sıvadı.

Savaşı başlatan kurşun Efkar tarafından sıkılmıştır. Efkar, yaptığı hamle ile kendi sırrını açık etmesine ramak kala her şeyi Ömer’e anlatmak üzere hazırlanır. Babasının yaşadığından artık emin olan Ömer ise içinde bulunduğu durumu sorgularken geçmişle yüzleşmek için bir adım atar.

Hartley, hastanede ölüm kalım mücadelesi verirken savunma sanayine ait çok önemli verilerin çalınması üzerine Brüksel’e operasyona giden ekip, büyük bir bedel ödemek zorunda kalacaktır. Efkar’ın ise Hartley’le kapattığını zannettiği defteri aslında kapanmamıştır. Değişen dengelerle geçmişin intikamı yeniden başlamıştır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Senaryoda ne yazıyorsa kızcağız onu oynuyor. Ne zehraymış diye sözde yorum yapanlara.
    Cevapla
  • Fadime 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne zehraymış. Serdar senşn için ölürüm dedi bombayı zehra patlattı. Ömeri de harcar. Altındanmı bununki anlamadım.
    Cevapla
  • Volkan 1 yıl önce Şikayet Et
    diziyi ankaradan aldılar. dizinin ne heyecanı kaldı ne ruhu bitirsinler
    Cevapla
  • adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    iyice saçmaladılar
    Cevapla
  • erdem değer 1 yıl önce Şikayet Et
    hadi bakalım bekliyoruz. umarım trt yine sudan bir bahaneyle diziyi ertelemez. malum, o kadar temalı kanalı varken maç olur diziler ertelenir, kandil olur diziler ertelenir. yani bahane çok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!