Kılıçdaroğlu'nun vaadi kredi oldu! 'Pek çok kuruluştan kredi alabiliriz'

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Pek çok kuruluştan, düşündüğümüzden çok daha uygun koşullarda kredi de alabiliriz." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 12.03.2023 04:17 GÜNCELLEME 12.03.2023 04:21
Bu Habere 606 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulunan Kılıçdaroğlu, ilk olarak Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasının hizmet verdiği binada, çeşitli sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Ardından Yaşam Hak Konteynerini gezen Kılıçdaroğlu, sonrasında Konak Belediyesi tarafından oluşturulan çadır kenti ziyaret edip, vatandaşların isteklerini dinledi.

Kahramanmaraş'ta konuşan Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "IMF'ten borç alacağım" sinyali verdi.

"PEK ÇOK KURULUŞTAN, UYGUN KOŞULLARDA KREDİ DE ALABİLİRİZ"

Türkiye'nin iyi yönetilmesi gerektiğine işaret eden Kılıçdaroğlu, "Var olan sorunların tamamını sırtlanacağız. Millet İttifakı olarak sırtlanacağız. Bütün sorunları çözeceğiz. Bütün vatandaşlarım emin olsunlar. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Türkiye güçlü ve yeterli kaynakları olan bir ülkedir. İyi bir yönetim, halkına hesap veren bir yönetim, saydam bir yönetim olduğu takdirde pek çok kuruluştan yardım da alabiliriz. Pek çok kuruluştan, düşündüğümüzden çok daha uygun koşullarda kredi de alabiliriz. Dolayısıyla Türkiye bu sorunu aşar." değerlendirmesinde bulundu.

CHP - İYİ PARTİ - IMF ÜÇLÜSÜ OTEL KÖŞELERİNDE

Bilindiği üzere 6+1'lik masada IMF ile masaya CHP ve İYİ Partili isimler oturmuştu.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak ve İYİ Partili Durmuş Yılmaz, Ankara Hilton Otel'de IMF yetkilileriyle bir araya gelmiş, Öztrak ve Yılmaz dikkat çekmemek için farklı kapılardan giriş yaptığı görülmüştü.

KILIÇDAROĞLU: BU GÖRÜŞME İLK DEĞİL

Öte yandan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, IMF ile yapılan skandal görüşmeyi gayet normal bir durummuş gibi savunmuş ve bu görüşmenin ilk görüşme olmadığını itiraf etmişti.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 606
  • Abc 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatandasin cebinde 10 larca kredi karti varsa devletinde olsun diyor devlet zekidir diyecek ikin ci kemal
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeyi batırmakta kararlı ,iyi düşün kardeşim bu günleri arasakta bulamayız her şey ortada............
    Cevapla
  • KOÇ 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani Türkçe meali şunu söylüyor ben bütün yatırımları durduracam imf den borç para alıp yamdaşlarıma dağıtıp göstermelik bir refah göstericem ilerisi için bu ülkeyi imf ye mahkum edeceğim.
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülke uzun yıllar koalisyonlarla idare edilmesi ve her 10 yılda bir askeri darmeler ve balans ayarları olmasından ekonominin ayarlarını iyce bozdu. Hükümetler çalışanın ve emeklinin maaşını ödeye bilmek için sürekli dünya bankasından borç alıyordu.Ülkemiz 2013 yılında İMF borcunun tamamını ödeyip denetleme ve emir almalardan kurtulmuştu.Dersimli kemal ve yedekleri 2 ay sonra iktidar olurlarsa ülkeyi yine 70-80-90 yılarda olduğu gibi İMF kapısında para için dilenci durumuna düşürecekler.Fayik öztırak İMF borç alan emir alır diye demeci var şimdi bunlar emir almak için hazırlanıyorlar umarım insanlar eskiyi hatırlar sandığa öyle gider.
    Cevapla
  • KOÇ 1 yıl önce Şikayet Et
    Batıda zaten bunun için muhalefete destek veriyor.
    Cevapla
  • Yahşi 1 yıl önce Şikayet Et
    Beyinleri Çalışmayanlar, Başkalarının güttüğü sürü veya Muhalefet olurlar ve O hainlerin sürü ile işleri bitince, Irak, Libya ve Suriye'deki gibi ne muhalefet, ne iş adamları ne Gazetecileri ortadan kaldırıldılar ve iç karışıklıklar çıkarmak zemin hazırlarlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En fazla altın üreten ülke açıklandı! Yılda 370 ton ile zirvede...
CHP'li gazeteci Özlem Gürses'ten Saraçhane’de 1 Mayıs oyunculuğu