Gönül Dağı 89.bölüm fragmanı: Adem için tüm umutlar tükendi mi? Kahreden sözler!

Gönül Dağı 89.bölüm fragmanında Adem Toprak, nam-ı diğer Divane karakterinin hayatını kaybedip kaybetmediği merak konusu oldu. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında ‘Güneş toplayan adam’ olarak bilinen Divane’nin sözleri izleyenlerin yüreğini dağladı.

GİRİŞ 19.03.2023 09:39 GÜNCELLEME 19.03.2023 09:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 89.bölüm fragmanına, ‘Ben öldüm. Ben öyle bir öldüm ki hiç kimse daha önce böyle ölmedi.’ çıkışı damgasını vurdu. Bu sözlerin hemen ardından gözler Divane lakabıyla tanınan ve hikayesiyle etkisi altına alan Adem Toprak’a çevrildi.

‘Güneş toplayan adam’ olarak nam salan Adem’in yaşamını yitirip yitirmediği seyircisi tarafından yakın mercek altına alındı. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında duyduklarına inanamayan Selma Öğretmen’in, ‘Nasıl yani öldü mü?’’ deyişi izleyenlerin içini sızlattı.

Gönül Dağı’nda Ciritçi Abdullah’ın çok yakın arkadaşı olan ve rol icabı kalbur ile güneş toplayan Adem Toprak karakterinin yaşayıp yaşamadığı yeni bölümde belli olacak. Yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in, senaristliğini Teoman Gök'ün ve yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği Gönül Dağı 89.bölümüyle 18 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de dizi severleri ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Abdullah64 1 yıl önce Şikayet Et
    Divane gidecektir. Çünkü gerçek bir karakterden esinlenilmiş ve o karakter de hanımının yanına defnedilir. Yeni divane olan kuşçu yakında biri ölecek dedi ayrıca.
    Cevapla
  • Erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma bir karakterdi zaten kalburla güneş taşıyor
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    sende çok saçma bi insanmışşsın belli ettin
    Cevapla
  • Gök gi kızıl çı 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibiler anlamaz bu yorumu yapman bile ne kadar geri olduğunu belli ediyor
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Divane karakter sadece kalbur ile güneş taşıyor,kalbur ile güneş nasıl taşınır,ne kadar taşınır bilinmez,lakin bizler nefs-i emmarenin peşinde,ebedi ahiret hayatına ne kadar çok günah ve isyan taşıdığımızı bilir miyiz?divanenin kalbur ile güneş taşıması günah hamallarının taşıdığından çok daha evladır.GAFLET İLE HAKK'I BULDUM DİYENLER,ER YARIN HAKK DİVANINDA BELLİ OLUR,AHİRET TEDARİKİ GÖRDÜM DİYENLER,ER YARIN HAKK DİVANINDA BELLİ OLUR.YUNUS EMRE HAZRETLERİ
    Cevapla
  • Basar 1 yıl önce Şikayet Et
    Millette akıl yok deliler akıl hocası oldu. Gecelerin yargıcı gibi ne takıyye giydiriyorlar bize
    Cevapla
  • ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    dizideki felsefe ve tasavvufa dokunan karakter....Bence gitmez.İzin verirlerse dizi eksik kalır...
    Cevapla
  • İsotaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence yaşamalı topluma dair çok güzel paylaşımlarda bulunuyor insana insan olduğunu hatırlatıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu