Kızılcık Şerbeti 19.bölüm fragmanında hayrete düşüren itiraf! Böylesi beklenmiyordu

Kızılcık Şerbeti 19.bölüm fragmanında camdan aşağı acımasızca itilen Nursema, apar topar hastaneye sevk edilir. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında ölümle burun buruna gelen Nursema kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı verir.

GİRİŞ 16.03.2023 10:56 GÜNCELLEME 16.03.2023 10:56
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kızılcık Şerbeti 19.bölüm fragmanında rızası alınmadan evlendirilen Nursema, ölümün eşiğine sürüklenir. Acilen hastaneye yatırılan Nursema için hayatta kalma mücadelesi başlar.

Gönül Dağı 89.bölüm fragmanı: Divane (Adem) hayata gözlerini mi yumdu? Acıklı sözler!Gönül Dağı 89.bölüm fragmanı: Divane (Adem) hayata gözlerini mi yumdu? Acıklı sözler!

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında nikahın kıyılmasının ardından Nursema’ya ulaşamayan ailesi tedirginlik duymaya başlar. Öte yandan bir süredir araları limoni olan Kıvılcım ile Doğa buzları eritirken, Nursema’nın evlendiği kişinin ailesi ise başına gelenleri örtbas edip Pembe’ye yalan söyler.

Teşkilat’a ‘yabancı ajan’ geliyor! Kuruluş Osman’ın unutulmazı TRT1 dizisiyle dönüyorTeşkilat’a ‘yabancı ajan’ geliyor! Kuruluş Osman’ın unutulmazı TRT1 dizisiyle dönüyor

Diğer taraftan duygularını gizleyemeyen Abdullah, Alev’e hiç beklemediği bir anda aşk itirafında bulunur. Abdullah’ın, ‘’Olmaz dedim ama oldu. Ben sizi seviyorum’’ çıkışı Kızılcık Şerbeti yeni bölüme damgasını vurur.

Nursema’nın imam nikahının sonlandırılması için yapılanları öğrenen Abdullah, Alev’le yüzleştikten sonra Nursema ve İbrahim’in resmi nikah işlemlerini hızlandırmak için harekete geçecektir.

Kıvılcım ve Ömer birlikteliği konusunda büyük tepki gösteren Doğa’nın annesine karşı bir türlü yumuşamaması sonucunda Ömer devreye girecek, ancak onun konuşması da Doğa’nın fikir değiştirmesi için yeterli olmayacaktır. Kıvılcım’ın okulda yaşayacağı bir olay Doğa’yı kendisine getirecek, annesinin ölümle burun buruna gelmesi sonucu yaptığı yanlıştan dönecektir.

Çocuk odasının duvar kağıtları yüzünden yaşanılan tartışma konusunda kendini affettirmek isteyen Pembe’nin bu konudaki girişimi yine bir sonuç vermeyecektir. Nilay işsiz abisine iş bulmak için çabalayacak, sonuçta İhsan, Abdullah’ın şoförü olacaktır.

Ömer’in evlilik konusunu yavaştan alıyor hissine kapılan Kıvılcım, Ömer’in yapacağı hoş bir sürpriz ile çok mutlu olacaktır. Nursema’dan umudunu kesen Umut, onun resmi nikahını öğrenince iyice çıldıracak, bir delilik yapmasını Alev önleyecektir. Ve Nursema’ya resmi nikah kıyılacak ancak bu nikahta keramet olmayacağı ilk geceden belli olacaktır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Hakkı SÖYLER 1 yıl önce Şikayet Et
    İslam üzere yaşaıyorum diyen adamın bıyıklarına bakın. Bu kadar dalga geçilmez.
    Cevapla
  • Serce 1 yıl önce Şikayet Et
    İslamı degerlerı yok sayıyorlar ahlaksızlık almış başını gıdıyor böylelıkle
    Cevapla
  • KonyalıMüslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    İslam dini ve müslümanlar ile alakası olmayan bir dizinin oyuncularını kendisine örnek alan bir yığın genç var. bugün bu nursemamıdır nedir onun giyim tarzına benzeyen iki tane kız gördüm. kapalılar ama tesettürlü değillerdi. gerçekten bu ülkenin ilerleyen zamanları hiçte içacıcı değil maalesef. yetkileri elinde bulunduranların yetkilerini ahlak üzerine kullanmaları gerekmiyormu sizce?
    Cevapla
  • Tek 1 yıl önce Şikayet Et
    Amma da saçmalıyorlar dizi ve film diye bak her şeyi gerçek gibi sanıp uygulamak mı gerek o zaman hiç dizi film yapmayın
    Cevapla
  • Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay din düşmanları vaay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'