NTV'de medya gündemine yerleşen ayrılık! ''Bugün değilse ne zaman'' dedi ve...

NTV kanalında ‘ekonomi’ alanındaki haberlerin sunumunu üstlenen Melda Yücel Kocaalp ekranlara veda ediyor. On dört yıla yakın bir süredir NTV’de görevini icra eden Melda Yücel Kocaalp, sosyal medya platformu aracılığıyla emekliye ayrıldığını açıkladı.

NTV'de medya gündemine yerleşen ayrılık! ''Bugün değilse ne zaman'' dedi ve...
NTV'de medya gündemine yerleşen ayrılık! ''Bugün değilse ne zaman'' dedi ve...
GİRİŞ 29.03.2023 15:33 GÜNCELLEME 29.03.2023 15:34
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

NTV ekranlarında yaprak dökümü yaşanıyor ve bir isim daha yollarını ayırıyor 10 yılı aşkın bir zamandır NTV kanalında haber spikerliği görevini yerine getiren Melda Yücel Kocaalp için yolun sonu göründü.

Mesleki kariyerinde köşe yazarlığı, muhabirlik, sunuculuk, ekonomi müdürü gibi görevlerde bulunan Melda Yücel Kocaalp sosyal medya üzerinden ayrıldığını ilan etti.

Al Sancak 7.bölüm fragmanında yürekleri ağza getiren kaza! Berna yaşayacak mı?Al Sancak 7.bölüm fragmanında yürekleri ağza getiren kaza! Berna yaşayacak mı?

Çalışma yaşantısına ilk adımı Takvim Gazetesi’yle atan Melda Yücel Kocaalp, EYT ile emekli olduğunu işte şu sözlerle takipçilerine duyurdu:

"NTV'ye veda zamanı. Biliyorum sürpriz oldu. EYT ile emekli oluyorum. Bugün değilse ne zaman dedim ve. Hayat böyle değil mi zaten. 14 yıldır koşa koşa girdiğim şu kapıdan bugün son kez girdim. CNBC-E ile adım attım sevgili Doğuş ailesine. 14 yıla varan sürede tüm aklım tüm kalbim bilgim aidiyetimle Doğuş'lu oldum ve tüm tecrübemi adadım. Sorgusuz sualsiz amasız fakatsız tüm güler yüzümle. Çok şey öğrendim çok değerli isimlerle çalıştım çok dost kazandım. Bundan sonra mı? Bu son değil; başlangıç. Herkesin ağzının tadı kazancı sağlığı evdeki huzuru böyle tatlı ve bol olsun dedim; bana veda pastası sürprizi yapan haber merkezinden arkadaşlarıma. Tüm emeklerimiz karşılık bulsun. Hep iyi haberlere. Yolumuz açık olsun. Yeni seferlere"

Kızılcık Şerbeti 19.bölüm fragmanı: ‘’Biz bu kızın ailesine nasıl hesap vereceğiz?’’Kızılcık Şerbeti 19.bölüm fragmanı: ‘’Biz bu kızın ailesine nasıl hesap vereceğiz?’’

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    biraz para bulan ucuyor bazen de tepe giden cok var
    Cevapla
  • viyana68 1 yıl önce Şikayet Et
    eyt hak etmiş demekki ne dırdır edirsiniz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bizle aynı alsinda çalışmasın görek ozamannik
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Emekli maaşı bu hanımefendinin saç ve makyaj masrafını bile karşılamaz.
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonra Türkiyede Yaşanmaz derler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!