Yargı’daki ayrılığı tepkiye yol açmıştı! Mehmet Yılmaz Ak'tan ses getirecek açıklama

Yargı dizisinde üstlendiği ‘Pars Seçkin’ karakteriyle nam salan ve projeden erken çekilmek durumunda kalan Mehmet Yılmaz Ak’tan izleyenleri yakından ilgilendirecek açıklama geldi. Yapımcı tarafından sete gelmediği söylenen Mehmet Yılmaz Ak, 'Adaletli bulmuyorum, hak etmiyorum' deyip son noktayı koydu.

Yargı’daki ayrılığı tepkiye yol açmıştı! Mehmet Yılmaz Ak'tan ses getirecek açıklama
Yargı’daki ayrılığı tepkiye yol açmıştı! Mehmet Yılmaz Ak'tan ses getirecek açıklama
GİRİŞ 23.03.2023 14:30 GÜNCELLEME 23.03.2023 14:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yargı dizisinde senaryo icabı ‘Türkiye Cumhuriyeti Savcısı’ rolünü üstlenen ve yakın zaman önce projeyle yolları ayırmasıyla gündeme gelen Mehmet Yılmaz Ak tartışmalara son noktayı koydu. Bilindiği üzere Mehmet Yılmaz Ak, Yargı’nın son bölümünde rol aldığı ölüm sahnesinden ötürü izleyici kitlesi tarafından tepkilerin odağına yerleşmişti.

Diğer taraftan yapım şirketi de Mehmet Yılmaz Ak’ın sahneleri çekmeyi ve sete gelmeyi reddettiğini seyircilerle paylaşmıştı. İzleyenlerin kafasındaki soru işaretlerini gideren Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisinden ayrılma kararını bir anda vermediğini ve sanıldığının aksine haftalar öncesinden verildiğini açıkladı. Öte yandan veda gerekçesi olarak sağlık problemlerini gösteren Mehmet Yılmaz Ak kendisi hakkında yapılan ithamları adalet bulmadığını ve hak etmediğini de sözlerine ekledi.

Oyuncu, "Sevgili Yargı izleyicileri; Öncelikle hakkımda çıkan yönlendirmeli paylaşımlara ve haberlere çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Diziden erken ayrılmak zorunda kaldığım doğrudur. Bunun nedenlerini belirten bir açıklama daha önce yapmıştım. Bu karar; belirtildiği gibi bir anda alınan bir karar olmadı. Haftalar öncesinden (çekimlerim devam ederken) sağlık sorunlarım sebebiyle çekimlere devam edemeyeceğim birçok defa yapım tarafına bildirmiş ve maalesef bir geri dönüş alınmamıştır. Kayıtsız kalınmıştır. Hem Yargı izleyicilerine, bensiz de devam edeceğine inandığım hikayesine, işin senaristlerine, yönetmenine, ekibine, meslektaşlarıma saygıda kusur etmemek için, anlayışınıza sığınarak daha da detaylı yazmamayı uygun görüyorum. 55 bölümdür emek verdiğim Yargı dizisi tarafından, eksik, taraflı açıklamalarla yapılan bu ithamları ve kariyerime verilmesi istenen bu zararı hak etmiyorum. Adaletli de bulmuyorum" dedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Meyhaneden çıkmayan,gayri ahlaki sahnelerin bol olduğu saçma bir dizi.rütük uyuyor..
    Cevapla
  • Önemsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Oranız buranız kalkıyor... Durum bu. Bi şımarıklık, bi şımarıklık... Sanki dünya starınız ki onlarda bu kaprisler, kibirlilik yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var