Gönül Dağı 90.bölüm fragmanı: İlişkisini noktalayacak mı? Önemli yol ayrımına girdi

TRT1'in vazgeçilmez yapımı Gönül Dağı 90.bölüm fragmanında Münir’in kızına söylediği yalan yüzünden Ramazan ile Asuman’ın arası açılır ve ayrılığın eşiğine gelirler.

GİRİŞ 24.03.2023 09:22 GÜNCELLEME 24.03.2023 09:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 90.bölüm fragmanında, ‘Ramazan’la biz birbirimize olan inancımızı, güvenimizi kaybettik!’ diyen Asuman hayal kırıklığının en büyüğünü yaşar. Bilindiği gibi Ramazan’ı kızına layık görmeyen Münir, onları birbirinden koparabilmek için hiç çekinmeden yalana başvurur.

Kızılcık Şerbeti 20.bölüm fragmanı: ‘Allah’ım bana yardım et!’ Sağ gösterip sol vuruyorKızılcık Şerbeti 20.bölüm fragmanı: ‘Allah’ım bana yardım et!’ Sağ gösterip sol vuruyor

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında babasının söylediği yalanın kurbanı olan Asuman, Ramazan’ın kendisini merak etmediğini, arayıp sormadığını zannedince tarifi mümkün olmayan bir üzüntü içerisine girer.

Gönül Dağı’nda bayılması sonucunda alelacele hastaneye yatırılan ve burada hamile olduğunu öğrenen Asuman’ın hevesi kursağında kalır. ‘Kızım seni görmek istemiyor artık. Hayatımızdan çıkıp git!’ diyen Münir Başkan, söylediği yalan yüzünden kızı ile Ramazan’ın arasını açar.

Asuman’dan hiçbir şekilde haber alamayan Ramazan'ın, ‘Gördün işte. Asuman da artık istemiyor. Bizden hiçbir şey olmaz.’ demesiyle umutlarının yavaş yavaş tükenmeye başladığı anlaşılır.

Ciritçi, Taner ve Selma güneş tutulması sonrası Divane'yi ararlar. Divane'yi sağ bir şekilde bulabilecekler midir? Veysel ve Cemile, Dişçi Musa'nın hastalık belirtilerinin artmasıyla endişelenirler. Kenan'ın da yardımıyla Dişçi Musa'yı doktora gitmeye ikna edebilecekler midir?

Baba evine dönen Asuman'ın Ramazan'la arasının düzelmesi için Kaya Ailesi devreye girer. Aile toplantısının ardından Asuman'la Ramazan'ın arası daha da kötü olur. Asuman, beklemediği bir haber öğrenir. Asuman'ın öğreneceği haber nedir?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Mükremin 1 yıl önce Şikayet Et
    Asuman gitsin artık sıkıldık
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hamile olma haberi
    Cevapla
  • Gülcan tasci 1 yıl önce Şikayet Et
    Kötü oldu
    Cevapla
  • Realist 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür haber yaparak milleti meşgul etmeyin. Bize ne?...
    Cevapla
  • TüremişEYT 1 yıl önce Şikayet Et
    uzun zamandır izlememiştim cumartesi bakıyım dedim baktım gene aynı tantanalar boşa zaman harcamaya değmez
    Cevapla
  • hayır ayrılmayacak 1 yıl önce Şikayet Et
    Asuman Ramazandan boşanmayacak Asuman babasının Ramazanı hala istemediğini için babasının yalan söylediğini öğrenip tekrar sağlam bir şekilde bir araya geleceklerdir
    Cevapla
  • Gülcan tasci 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah barisilar yuva yıkılıyor babası yüzden yazık torunun olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!