Kızılcık Şerbeti 20.bölüm fragmanı: Burnundan fitil fitil getirecek! Taşlar yerinden oynuyor

Kızılcık Şerbeti 20.bölüm fragmanında, ‘Benim bu yaşananlardan sonra hiçbir şeye inancım kalmadı’ diyen Nursema’dan herkesi ters köşeye yatıracak bir hamle gelir.

GİRİŞ 24.03.2023 09:23 GÜNCELLEME 24.03.2023 09:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında Alev ile Doğa’nın desteğini arkasına alan ve tüm cesaretini toplayan Nursema, ezberleri bozacak bir harekette bulunur. Kızılcık Şerbeti 20.bölüm fragmanında Nursema, ‘Ne yapmak istiyorum biliyor musun? Hepsinin gözünün içine baka baka gerçekleri suratlarına çarpmak istiyorum’ çıkışına imza atar.

Gönül Dağı 90.bölüm fragmanı: Asuman, Ramazan'dan boşanacak mı? Evlilikte büyük kriz!Gönül Dağı 90.bölüm fragmanı: Asuman, Ramazan'dan boşanacak mı? Evlilikte büyük kriz!

Kendine yapılanların hesabını sormayı kafasına koyan Nursema, soluğu İbrahim’in ailesinin evinde alır. Zamansız bir şekilde Nursema’yı çıkageldiğini gören İbrahim ve ailesi küçük dilini yutar. Diğer taraftan Abdullah’ın karşısına geçen Sönmez, ‘Maalesef sizi tanıyamamışım’ diyerek tepkisini açıkça ortaya koyar.

Yapımcılığını Faruk Turgut'un, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın, senaristliğini Melis Civelek'in üstlendiği Kızılcık Şerbeti 20.bölümüyle 23 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00'da Show TV'de dizi severleri ağırlayacak.

Nursema düşme sonrası ağır yaralanmıştır. İbrahim ve ailesi panik halde onu bir hastaneye götürürler ve Nursema iyileşmeden ailesine haber vermemeye karar verirler. Abdullah Ünal’ın tepkisinden korkmaktadırlar.

Nursema’nın evlenmesinden dolayı dağılan Umut’u teselli etme görevini her zamanki gibi Alev üstlense de onun da kendi aşk hayatı çok yolunda gitmemektedir. Ömer ve Kıvılcım birlikteliklerini doyasıya yaşamaktadırlar. Doğa ile arasının düzelmesi de Kıvılcım için ayrı bir mutluluk kaynağıdır.

Nilay kapandıktan sonra yeni dünyasını iyice abartma yoluna girecek, bu konuda en büyük desteği de Pembe’den görecektir. Nursema hastanede kendine gelecek ve öğreneceği büyük sır onu şoke edecektir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Sema Rana 1 yıl önce Şikayet Et
    Nursema ortalığı birbirine katacak
    Cevapla
  • Halil ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Izlemiyok bile konusu bile yok. Ne konusmasi :))
    Cevapla
  • NOKTA 1 yıl önce Şikayet Et
    kimsenin konuştuğu falan yok
    Cevapla
  • arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    deaş İslam'a ve müslümanlara ne yapıyorsa medya da onu yapıyor
    Cevapla
  • yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin mantıgı islama hep gol atma .Sorunlu ve problemli gösterme .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!