TEM'de sabah vaktinde kaza: TIR, İETT ve otomobil birbirine girdi

Tuzla TEM Otoyolu'nda seyir halindeki tır, arıza yapan İETT otobüsü ve yol bakım aracına arkadan çarptı. İETT şoförü ile yol bakım personeli hayatını kaybetti. TEM otoyolunda oluşan trafik havadan görüntülendi.

GİRİŞ 20.03.2023 07:26 GÜNCELLEME 20.03.2023 09:56
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Kaza, TEM Otoyolu Aydınlı mevkiinde saat 06.15 sıralarında meydana geldi. Ankara istikametine ilerleyen 20 R 7369 plakalı Ömer Erova yönetimindeki tır şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu arıza yaptığı için emniyet şeridine park eden Hasan Doğan yönetimindeki 34 TP 9953 plakalı İETT otobüsüne ve otobüs yardımına gelen 06 BER 366 plakalı yol bakım aracına arkadan çarptı.

Kazada İETT şoförü Hasan Doğan olay yerinde hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 3 kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yol bakım çalışanı Umut Can Çankır'ın da hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda Ankara istikametine iki şeridin kapanması nedeniyle trafik durma noktasına geldi. TEM Otoyolu'nda oluşan uzun araç kuyrukları havadan görüntülendi.

İETT araçları tekerli tabuta döndü! Acı bilanço, geçen yılı 2 ayda geçtiİETT araçları tekerli tabuta döndü! Acı bilanço, geçen yılı 2 ayda geçti

Kazada ilk belirlemelere göre 1'i ağır 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda Ankara istikametine iki şeridin kapanması nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Ekiplerin kazaya müdahalesi sürüyor.

 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Kamal 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp zihniyeti bunu kasıtlı yapıyorlar. Devlet zarar etsin. Bir otobüs 15 milyon . hergun bir otobüs pert oluyor. Paralarımız çöp ediyorlar. Sigortadan gelen paralar nerede
    Cevapla
  • Petrol kentli 1 yıl önce Şikayet Et
    bu otobüs emniyet şeridinde değil madem arıza yaptı 50 metre gerisine bir reflektör veya bir duba koyması gerekir.buyuksehirde otobüs bırakmadınız
    Cevapla
  • *_1453 _* 1 yıl önce Şikayet Et
    Pkk lı teröristleri ibb de işe alırsan müdür yaparsan olacağı bu adamlar zaten eylemlerde yakıyordular şimdi hazır arabalar ellerinde kaza süsü vererek miliyonlarca arabaya zarar verdiler.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kazanın sebebi İETT'nin arıza yapması , bir başka deyişle bakım ihalesinin yoldaş kuruluşa verilmesi. Sizce bu durumda olası kasıt ile adam öldürmeye neden olan katil kim?
    Cevapla
  • asd 1 yıl önce Şikayet Et
    İett olduğunu özellikle belirtin, hatta büyükşehire ait olduğunu da, zira belediye Ak Parti'deyken hiç kaza yapmazdı!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li İBB, kurul kararını yok saydı: Cemevine ‘hassasiyet’, tarihi camiye ‘ret’
Vatandaşı tehlikeden koruyan kanuna aykırı hareket ediyorlar! "Halka doğrultulmuş silah!"