Kırmızı ışıkta bekleyen araca silahlı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen araca uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi. Saldırıda araçtaki 2 kişi hayatını kaybederken, yoldan geçen bir kadın da yaralandı.

GİRİŞ 20.03.2023 19:56 GÜNCELLEME 20.03.2023 19:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Tepebaşı Mahallesi Hastane Caddesi kavşağında meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen 55 BR 121 plakalı Fiat marka hafif ticari araca başka bir araçla yaklaşan saldırganlar araçtan inerek ateş açtı.

 Saldırganlar geldikleri araçla kaçtı. Olayda hafif ticari araçta bulunan Seyfettin Solhan (30) ve Lütfullah Solhan (34) hayatını kaybederken, saldırı anında karşıdan karşıya geçen G.K. (33) adlı kadın da ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, Seyfettin ve Lütfullah Solhan'ın cansız bedenleri otopsi için morga götürüldü. Polis ekipleri olay yerinde önlem alarak, olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Burası Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde terörden fazla bir şey bulunuyor mu merak ediyorum...
    Cevapla
  • Ülkeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme sen de varsın ya. Senden daha terörü varmı? Bu ülke benim ülkem senin değil. Ülkesini kötüleyenlerin ülkesi beğendiği hangi ülkeyse orası. Burası Türkiye benim vatanım. Defol sevdiğin yere git.
    Cevapla
  • Han 1 yıl önce Şikayet Et
    Kısas dan başka bir çözüm yolu yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!