Deprem sonrası ankette belli oldu! Erdoğan'ın tek sözü yetti

Areda Survey'in deprem sonrası gerçekleştirdiği ankette, vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güveni bir kez daha ortaya çıktı.

Deprem sonrası ankette belli oldu! Erdoğan'ın tek sözü yetti
Deprem sonrası ankette belli oldu! Erdoğan'ın tek sözü yetti
GİRİŞ 21.03.2023 19:25 GÜNCELLEME 21.03.2023 20:57
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Türkiye 6 Şubat Kahramanmaraş depremleriyle birlikte büyük bir afet yaşadı. 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan 7,7 ve 7,6'lık 2 depremden sonra bölgede yeniden yapılanma çalışmaları hemen başlatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesindeki konutların 1 yılda yeniden inşa edileceğini duyurmasının ardından yapılan ankette halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan güveni tekrar ortaya çıktı.

6 Şubat depremlerinin ardından Areda Survey Araştırma Şirketi 28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında deprem sonrasına ilişkin bir anket çalışması yaptı. Toplam 26 ilde 2440 kişinin katılımıyla gerçekleşen ankette vatandaşlara "Sizce deprem bölgesini hangi ittifak yeniden ayağa kaldırabilir?" sorusu soruldu. 

ERDOĞAN'A GÜVEN YÜZDE 49,9

Çıkan sonuçlarda vatandaşların 11 ilimizi yıkan deprem sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güveni tekrar ortaya çıktı. Anket sonuçlarında "Cumhur İttifakı" diyenlerin oranı yüzde 49,9 olurken, depremin yıkımını ortadan kaldırmak için "Millet İttifakı"na güvenenlerin oranı ise yüzde 38,4'te kaldı. Ankette "Hiçbiri" cevabını verenler ise yüzde 11,8 oranında oldu.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 56
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Deprem bölgesi Osmaniyede bir kilo et 249,9 TL işte gerçek anket.
    Cevapla
  • emin 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet ittifakına yüzde 38 çok iş yapmadan oy alıyorlar tayyip ve adamları dogru düzgün uyku bile uyumuyorlat
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    o deprem olan yer olun diger yerler olsun erdogan bir kac yil da yapar yada yarisini bitirir chp gelir ise bu sure en az bin yil olur o da yeterli gelmez ustelik sorun sadece deprem felaket olan yerde degil butun turkiye de yayilacak orda halk yeterli hizmet yardim almaz ise butun ulkeye yayilir cok insanin zaten tanidik akraba komu var yani herkes zorda kalacak diger secim gibi sogan patates yeter dersen baska bu sefer sorun cok buyuk ya pkk hainlere oy verin yada ulkenin gelecegine
    Cevapla
  • emre19 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaskanimiza ankete gerek yok ki herkes bu depremin yikici etkisini gorunce cok sasirdi adeta hukumetten cadirz yiyecek giyecek kontenyir temin edilsin bu sekilde yaralar sarilsin beklentisi olustu, ama cumhurbaskanimiz liderligini gosterdi kimsenin beklemedigigi o cumleyi kurdu evlernizi bir sene icinde bitirip teslim edecegiz endise etmeyin deyip , yarali gonullere care olac agini bildirdi. Bir sene icinde o evlere baslayip bitirmek yurek ister beceri ister....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    millet ittifaki istanbulda bedava süt, bedava su bedava taşıt bedava kreş vaat etmişlerdi. bu millet ittifaki çözer diyenler gitsin İstanbullulara bir sorsunlar vaat ettikleri bedavami dagitmiş yoksa yüzde kaç zamla aliyorlar bir ögrensinler. insan oglu nankkördür maglesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar Kızılelma üretmenin zorluğunu öyle bir anlattı ki...
Beyaz Saray, Netanyahu'ya bir kez daha Refah uyarısında bulundu: Kara saldırısına karşıyız