İstanbul'da AK Parti milletvekili aday adaylığı için 1721 başvuru yapıldı

İstanbul'da, milletvekili aday adaylığı için 1721 kişi AK Parti İstanbul İl Başkanlığına başvurdu.

GİRİŞ 23.03.2023 11:29 GÜNCELLEME 23.03.2023 11:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamada, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 13 Mart'ta başlayan milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin 22 Mart'ta sona erdiği hatırlatıldı.

Toplumun her kesiminden ve her yaş grubundan katılımın sağlandığı başvuru sürecinin yoğun ilgi gördüğü aktarılan açıklamada, başvuru yapanların 1379'unun birinci tercihinin, 342'sinin de ikinci tercihinin İstanbul olduğu kaydedildi.

Açıklamada, İstanbul'da milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan 1721 kişinin arasında kadınlar ve gençlerin oranının yüksek olduğu bildirildi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Haydi yatırımcılar...Mezat bitmeden..
    Cevapla
  • Ne olacak ki 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet güvenliğini ilgilendiren konularda, seçim hileleri, paralelin oyunlarıyla ilgili konularda bile ya vekillere ulaşamıyoruz, ya da Reis'e ulaşamadıkları için "bizden ne istiyorsunuz" diyorlar. Bu dönemde milletvekili olmanın ne önemi kaldı bilmem. Çok bilen yorumcular: Hayati bir konuda telefon açıp ulaşmaya çalışın, anlarsınız. Meseleyi Reis'e taşıyabilen birisi çıkarsa, söyleyin:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak