MHP lideri Bahçeli'nin ismi o meydana verildi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ismi Manisa’nın Salihli ilçesindeki düzenlenen Kent Meydanına meydana verildi.

MHP lideri Bahçeli'nin ismi o meydana verildi!
MHP lideri Bahçeli'nin ismi o meydana verildi!
GİRİŞ 23.03.2023 12:15 GÜNCELLEME 23.03.2023 12:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MHP’li Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, tüm yapım işleri Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince tamamlanarak ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında hizmete açılan Kent Meydanına, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin isminin verildiğini duyurdu.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ikinci oturumunda gündeme alınan Salihli Kent Meydanına isim verilmesi talebinin görüşüldüğünü ifade eden Başkan Kayda, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile değerli meclis üyelerimiz, oy çokluğu kararıyla ilçemize kazandırdığımız Kent Meydanına, liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ismini verdiler. Cengiz Başkanıma ve değerli meclis üyesi arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belediyemiz tarafından tüm yapım maliyetleri karşılanarak Salihli’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı olan 2022’de hizmete açtığımız ve geçtiğimiz günlerde diktiğimiz 50 metrelik dev bayrak direğine çektiğimiz şanlı bayrağımızla taçlandırdığımız Devlet Bahçeli Kent Meydanımız, toplam 25 bin metrekare kullanım alanı, 100. Yıl Heykeli, 7 bin metrekare tören alanı, 1 adet sahne, dinlenme alanları, 4 adet büfe, süs havuzları ve renkli aydınlatmalarıyla her geçen gün büyüyen, gelişen ilçemize modern bir görünüm kazandırdı. Salihli’mize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kızılelma 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır.
    Cevapla
  • serdo 1 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu adam iktidara bile geçmemiş, ülke için tek bir kurşun bile sıkmamış neyin kafası bu, şimdiden belli oldu,iktididara gecince ne gibi saçmalıklar yapılacağı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!