Emine Erdoğan, ilk iftarını depremzede aile ile birlikte yaptı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ramazan ayının ilk iftarını Ankara'ya yerleşen depremzede Gönen ailesiyle birlikte yaptı.

Emine Erdoğan, ilk iftarını depremzede aile ile birlikte yaptı
Emine Erdoğan, ilk iftarını depremzede aile ile birlikte yaptı
GİRİŞ 23.03.2023 23:38 GÜNCELLEME 23.03.2023 23:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz ile birlikte, 6 Şubat'ta yaşanan deprem sonrası Ankara'ya yerleşen Gönen ailesini ziyaret etti.

"YÜREKLERİMİZDEKİ YANGINI, BİRBİRİMİZE KENETLENEREK SÖNDÜRECEĞİZ"

Ramazan ayının ilk iftarını Gönen ailesiyle yapan Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ankara'da depremzede Gönen ailemizin iftar sofrasına konuk oldum. Evin neşesi güzel yavrularımızla vakit geçirmekten mutluluk duydum. Milli okçumuz Mete Gazoz'un hayranı olduğunu öğrendiğimiz Süleyman'a küçük de bir sürprizimiz oldu. Mete abisi gibi Süleyman'ın da çok başarılı olacağına inanıyor, içten misafirperverlikleri için Gönen ailesine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki; yüreklerimizdeki yangını gönül sofralarında buluşarak, birbirimize kenetlenerek söndüreceğiz" dedi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 2
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yırmı beş yil mılletı sömürdü şımdı oy ıçin hertarafi dağjtiyor seçimi almak uğruna ama seçımden sonra mılletin sonu gelecek
    Cevapla
  • feraset 1 yıl önce Şikayet Et
    Emine Hanım. annemiz, Allah sizden razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 yıl sonra bir ilk! Türkiye'ye gelip kritik anlaşmalara imza atacak
Sadece ‘bakan yardımcılığı’ istemekle yetinmemiş... Özel’den Erdoğan’a 3 teklif