Merhum Muhsin Yazıcıoğlu adına depremzedelere iftar yemeği verildi

Kahramanmaraş'ta 14 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisinin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu adına Elbistan ilçesinde iftar verildi.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu adına depremzedelere iftar yemeği verildi
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu adına depremzedelere iftar yemeği verildi
GİRİŞ 25.03.2023 21:42 GÜNCELLEME 25.03.2023 21:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Pınarbaşı Mahallesi'ndeki bir restoranda gerçekleştirilen programa, BBP Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir, MKYK üyesi İbrahim Alagöz ile il ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin yapıldığı programda masaları gezen İspir, salondakilerle bir süre sohbet etti.

İspir, konuşmasında, rahmetli Genel Başkanlarını anmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlere rahmet dileyen İspir, 500 yılda bir görülecek bir afetin merkez üssünün Elbistan olmasından da büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Yaşanılan afetin birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırdığına vurgulayan İspir, "İnsanların böyle kötü günlerde birbirlerinin yanında olabileceğini gördük. Bundan sonraki süreçte yaşanılanların insanlık adına bir ders olmasını diliyorum. Rabbimden bir daha böyle acıların yaşanmamasını temenni ediyorum." dedi.

Daha geniş bir program yapmak istediklerini ancak bölgede yaşanan deprem nedeniyle bu şekilde bir araya geldiklerini belirten İspir, bugün Yazıcıoğlu'nun vefat yıl dönümü olduğunu hatırlattı.

İspir, Yazıcıoğlu'nu rahmetle andıklarını ifade ederek, 14 yıldır aydınlanmasını bekledikleri dava dosyasının 15. yıla kalmadan aydınlanmasını istediklerini ifade etti.

Program iftar yemeğinin ardından dua edilmesiyle sona erdi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Cerrah 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhsin başkanın ne zaman ismi zikredilse içimi bir hüzün kaplıyor, sonra kendi kendime diyorum Allah onu sevmeseydi bize de sevdirmezdi, aynı Reis gibi neden kk yı maralı sevdirmiyor çünkü Rabbimde sevmiyor onları tövbe etmedikçe de bu böyle olacak. Nur içinde ol Muhsin Başkan o sancağın altında hepimiz buluşacağız inşallah
    Cevapla
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin, gerçekten ihtiyaç sahiplerine iftar verilmişe benziyor.
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamgibi adamdı mekanın cenet peygamber Efendimize komşu eylesin yiğit adam.
    Cevapla
  • karadoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin oğlu chpkk millet vekili konduysa yazık
    Cevapla
  • Dortmund 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin mekanin cennet olsun nurlar içinde yat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü