Toprak ile Fidan tutkunlarının canını sıkacak karar! Artık geri sayım başlatıldı

31 Ekim’den beri izleyenlerin karşısına geçen OGM Pictures imzalı Toprak ile Fidan dizisinden hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. Gerek konusuyla gerekse kadrosuyla seyircisinin dikkatini üzerine çeken Toprak ile Fidan dizisi ekranlara veda ediyor.

Toprak ile Fidan tutkunlarının canını sıkacak karar! Artık geri sayım başlatıldı
Toprak ile Fidan tutkunlarının canını sıkacak karar! Artık geri sayım başlatıldı
GİRİŞ 11.04.2023 20:45 GÜNCELLEME 11.04.2023 20:45
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Osman Aydın’ın ‘Toprak’ ve Hazal Adıyaman’ın ise ‘Fidan’ karakterini üstlendiği Toprak ile Fidan dizisi hayranlarına hüsran yaşatacak haber geldi. Yönetmenlik koltuğunda Atilla Cengiz ile Eray Koçak ikilisinin oturduğu Toprak ile Fidan dizisinin ekran ömrü tükeniyor.

Ömer dizisine Kırmızı Oda’dan olay transfer! Yeni rolüyle ortalığı kasıp kavuracakÖmer dizisine Kırmızı Oda’dan olay transfer! Yeni rolüyle ortalığı kasıp kavuracak

İnci Gülen Oarr’ın yapımcısı olduğu ve şimdiye kadar Star TV’de 80 bölüm yayınlanan Toprak ile Fidan dizisinin yayın hayatı noktalanacak. Talihsiz bir kaza sonucu birbirlerinden ayrılmak durumunda kalan Fidan ile Toprak’ın başından geçenleri konu olarak işleyen Toprak ile Fidan hikayesinin sonuna geldi.

Günlük dram dizisi formatında seyircisiyle buluşan Toprak ile Fidan’ın hangi bölümde final yapacağı netlik kazandı. Senaryosunu Ahmet Köşeoğlu, Banu Özyürek, İnan Güngören, Nur Kıymaç, Gökçen Eroğlu ve Can Özdemir’in kaleme aldığı Toprak ile Fidan 100.bölümde final yapmaya hazırlanıyor.

Teşkilat 69.bölüm fragmanında beklenmeyen gelişme! Tehlike zilleri çalmaya başladıTeşkilat 69.bölüm fragmanında beklenmeyen gelişme! Tehlike zilleri çalmaya başladı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • KAYHAN YILDIRIM 1 yıl önce Şikayet Et
    STAR TV kanalı şikayet ediyor SÖZ dizisi normal saat 16 civarı sürecek devam etmeye çalışın selam söyle
    Cevapla
  • Drachen 1 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten çok saçma sapan bir dizi. Senarist daha çok para kazanabilmek için uzattıkça uzattı. Oyuncular'da bu saçmalığa nasıl katlanıyorlar anlamış değilim. Harcanan paraya ve emeğe yazık .
    Cevapla
  • ayfer. 1 yıl önce Şikayet Et
    sacma dizileri. sürdürüyorlar. guzel dizileride. hemen bitiriyorlar toprak ile fidan gibi saati bile. yanlis yaptilar. saat 7 de çıkıyordu. 4. e aldılar. sacma. niye tutulmuyor cok guzel bir dizi sürsün. bence.cok alıştım. lutfen. bitmesin
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşaAllah tüm dizilerin ömrü kısa olur.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    İlimle kuran la namazla zikirle sohbetle uğraşan zaten bırak diziyi TV ye bakmaya bile vakit bulamaz.Rabbim takva kullarından eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda