Teşkilat 69.bölüm fragmanında beklenmeyen gelişme! Tehlike zilleri çalmaya başladı

Teşkilat 69.bölüm fragmanında Korkut, ‘’Hasan Atmaca öldü, siz öldürdünüz! Ama mesele bitmedi, geride bir tanesini bile bırakmayacağım’’ diyerek intikam yemini eder.

GİRİŞ 26.03.2023 09:37 GÜNCELLEME 26.03.2023 09:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Teşkilat 69.bölüm fragmanında Ömer’in, ‘’Seni hayatım boyunca affetmeyeceğim baba. Bana bunu yaptığın için değil, anneme yaşattıkların için.’’ çıkışı ortalığı kasıp kavurdu.

Teşkilat yeni bölüm fragmanında göze çarpan ayrıntılardan bir tanesi de ‘Siyah İnci’ isminin geçmesi ve Ömer Atmaca'nın bu karakterin peşine düşmesi oldu. Aldığı sürpriz karar sonucu Teşkilat’la anlaşmaya varan ve rol icabı karanlık yönünü gösterecek olan Zeynep Tuğçe Bayat, ‘Siyah İnci’ karakteriyle MİT ekibinin karşısında duracak.

Ben Bu Cihana Sığmazam 24.bölüm fragmanında sürpriz gelişme! Büyük müjdeyi verdilerBen Bu Cihana Sığmazam 24.bölüm fragmanında sürpriz gelişme! Büyük müjdeyi verdiler

7 Mart 2021’den beri Tims&B Productions imzasıyla TRT1 ekranında yayın faaliyetini devam ettiren Teşkilat dizisinin yeni bölümünde Siyah İnci'nin gelmesiyle beraber sürprizlerle dolu sahneler ekran başındakileri bekliyor.

Al Sancak 9.bölüm fragmanı: Heyecanı 2 katına çıkaran sahne! Soluk soluğa seyredildiAl Sancak 9.bölüm fragmanı: Heyecanı 2 katına çıkaran sahne! Soluk soluğa seyredildi

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in, yapımcılığını Timur Savcı ile Burak Sağyaşar’ın ve senaristliğini Teşkilat Senaryo Ekibi’nin üstlendiği Teşkilat 69.bölümüyle 26 Mart Pazar tarihinde saat 20:00’da TRT1’de dizi severlerle buluşacak.

Alparslan Büyük Selçuklu 49.bölüm fragmanı: Sırt sırta verseler de ters düşüyorlar!Alparslan Büyük Selçuklu 49.bölüm fragmanı: Sırt sırta verseler de ters düşüyorlar!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    bütün Başrol oyunlarını tek tek öldürüp diziden çıkarıyorlar .... Dizide Adam kalmadı :)
    Cevapla
  • Cemaldemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat etsinler bomba patlatilinca kimseye zarar görmesin
    Cevapla
  • ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    eh , final yapsın artık, sıktı...
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Pembe diziye evrildi. Kadro ve mevzu dar.
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadro çok daraldı, konular kısırlaştı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'