Alparslan Büyük Selçuklu 49.bölüm fragmanında sular durulmuyor! Kriz patlak verdi

Alparslan Büyük Selçuklu 49.bölüm fragmanında fikir ayrılığı yaşayan ve ortak paydada buluşamayan Sultan Alparslan ile Kutalmış Bey arasında büyük bir gerginlik yaşanır.

GİRİŞ 26.03.2023 09:34 GÜNCELLEME 26.03.2023 09:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alparslan Büyük Selçuklu 49.bölüm fragmanında her ne kadar küffara karşı omuz omuza savaşsalar da iç meselelerinde birbiriyle zıt düşen Sultan Alparslan ve Kutalmış Bey’in yaşadığı gerilim yankı uyandırdı.

Kutalmış Bey’e ‘Biat edecek misin?’ sorusunu yönelten ve kendisinden de ‘Asla’ yanıtını alan Sultan Alparslan’ın sözleri Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanına damgasını vurdu.

Al Sancak 9.bölüm fragmanı: Heyecanı 2 katına çıkaran sahne! Soluk soluğa seyredildiAl Sancak 9.bölüm fragmanı: Heyecanı 2 katına çıkaran sahne! Soluk soluğa seyredildi

‘O vakit 3 gece say Kutalmış Bey! 3. gecenin sabahında karşında olacağım!’ çıkışına imza atması yeni bölümün dikkat çeken ayrıntılarından bir tanesi oldu. Söz konusu küffar olunca birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden fakat taht konusuna gelince ortak karara varamayan Kutalmış Bey ile Sultan Alparslan'ın neler yaşayacağı yeni bölümde belli olacak.

Barış Arduç’un ‘Melik Muhammed Alparslan Bey’, Kayra Zabcı’nın ise ‘Seferiye’ karakterini üstlendiği Alparslan Büyük Selçuklu 49.bölümüyle 27 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de tutkunlarıyla buluşacak.

Teşkilat 69.bölüm fragmanı: ‘Siyah İnci’yi elimden kaçırdım!’ MİT’i bekleyen yeni tehlike…Teşkilat 69.bölüm fragmanı: ‘Siyah İnci’yi elimden kaçırdım!’ MİT’i bekleyen yeni tehlike…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    beş kişiyle tarih dizisi çekiyor utanmazlar
    Cevapla
  • Abdurrahman 1 yıl önce Şikayet Et
    Kızma yav Sende gel oyna.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat