Meteoroloji'den Ege Bölgesi için son dakika "Fırtına" uyarısı!

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'den yapılan son dakika hava durumu açıklamasına göre, Ege Denizi'nde yarın akşamdan itibaren kuvvetli fırtına beklendiğini belirterek vatandaşlara uyarıda bulunuldu.

GİRİŞ 26.03.2023 16:16 GÜNCELLEME 26.03.2023 18:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Meteoroloji'den Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan son dakika hava durumu açıklamasına göre, Kuzey ve Orta Ege'de yarın akşam saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına beklentisi nedeniyle vatandaşlar uyarıldı.

'RÜZGARIN HIZI 50-75 KM/SAAT OLACAK'

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi Ege Denizi'nde fırtına uyarısı yaptı. Açıklamada, "Kuzey ve Orta Ege'de rüzgarın yarın akşam saatlerinde güney yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, salı sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Beklenen fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    afyonkarahisar da sivri sinek istilası var bu mevsimde ,bu zamanda anormal
    Cevapla
  • değişik ilginç 1 yıl önce Şikayet Et
    Ege denizi izmiri aydını içine alsa da vatan hainlerden kurtulsa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'