Hamza Dağ'dan FOX TV spikeri Gülbin Tosun'a tepki: Hepsi CHP rozeti taksın

AK Partili Hamza Dağ, FOX TV sunucusu Gülbin Tosun'un Cumhur İttifakı'nı hedef alan sözlerine tepki gösterdi. Dağ, "Burada tek bir 'tarafsızlık' vardır, o da Türkiye’nin tarafında olamama halidir" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 27.03.2023 15:22 GÜNCELLEME 27.03.2023 18:57
Bu Habere 195 Yorum Yapılmış

FOX Ana Haber'in sunucusu Gülbin Tosun, Cumhur İttifakı'nı eleştirerek muhalefet için oy istedi. 

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılmasını hatırlatan Tosun, 6284 sayılı kanunun kaldırılacağına yönelik tartışmalara değinerek iktidara yüklendi. 

"Cumhur İttifakı zihniyeti sizden okumanızı istemiyor, çalışmanızı istemiyor" diyen Tosun şunları söyledi:

"Neden kadınların seçimi olmalı ve neden daha çok hemcinslerime sesleniyorum onu anlatayım. Son katılımlarda aşırı sağ hale gelen Cumhur İttifakı zihniyeti sizden okumanızı istemiyor, çalışmanızı istemiyor...

Bizzat Cumhurbaşkanı kadının görevinin çocuk doğurmak olduğu anlayışını Mehmet ali Çelebi ve eşinin üzerinden yaptığı uyarı ile ortaya koymuştu. Okuma, dolayısıyla çalışma, çocuk yap, evde otur, ayrılabilirsen nafaka da alma, öyle çaresiz kal ki şiddete karşı bile laf edeme...

Kadına reva görülen, Türkiye'nin ikinci yüzyılında bu mu oldu şimdi. Hani kadının adı bile AK Parti'den önce yoktu?"

"KANALIN ADINI DEĞİŞTİRİN, SUNUCULAR CHP ROZETİ TAKSIN"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Tosun'un sözlerine tepki gösterdi. Dağ, "Bunun da adı yabancı sermaye odaklı tarafsız gazetecilik. Burada tek bir 'tarafsızlık' vardır, o da Türkiye’nin tarafında olamama halidir" ifadelerini kullandı. Dağ'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle:

"FOX TV’ye göre kadınlara her koşulda alan açan ve haklarını gözeten Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermemelisiniz ama kız çocuklarını dağa kaçırıp onları istismar eden PKK’nın siyasi uzantısına, örgütündeki istismar vakalarına sessiz kalan Kemal Kılıçdaroğlu'na verebilirsiniz.

Bunun da adı yabancı sermaye odaklı tarafsız gazetecilik.

Burada tek bir 'tarafsızlık' vardır, o da Türkiye’nin tarafında olamama halidir.

Tavsiyemiz: Kanalın adını ve logosunu değiştirin, sunuculara CHP rozeti takıp fona da Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını koyun."

KADIN İSTİHDAM ORANI REKOR KIRDI

Türkiye'de kadın istihdam oranı geçen yıl yüzde 30,4 ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 195
  • gökdeniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Fox diye kanalmı varmış nerden gelmiş kim fonluyormuş amacı neymiş Terörist sevicileri hiç sevmez bu millet nokta sonuç olarak benim evde kanal listesinde yok izlemiyorum izleyenleride sevmiyorum
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Gawurun istediği ancak Türkiye'nin tükenmesi ve onların eline geçmesidir. Onun için 6'lıya taraf.
    Cevapla
  • frdun 1 yıl önce Şikayet Et
    Araştırmadan yalan haber yapan fox ve haberTürk kanalı kapatılmalıdır.. Habercilikte tarafsız kalmak ülkemizin geleceği için önemlidir..
    Cevapla
  • ÂNALİZCİ. 1 yıl önce Şikayet Et
    bütün vatan sevenlere sesleniyorum herkes bu kanalı uydu alıcısından silmeli memletomize çok asparaga haber yapıyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kapatın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?