Kızılcık Şerbeti 21.bölüm fragmanı: Benzersiz kavuşma! Kelimeler kifayetsiz kaldı

Kızılcık Şerbeti 21.bölüm fragmanında Nursema’nın ailesi İbrahim’in yaptıklarının hesabını çok sert bir biçimde sorar. Kızılcık Şerbeti yen bölüm fragmanında gizli gerçeği bildiğini itiraf eden Nursema, eve tekrardan dönmek için babasına şart sunar.

GİRİŞ 01.04.2023 09:52 GÜNCELLEME 01.04.2023 09:52
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Her hafta büyük bir heyecanla seyredilen Kızılcık Şerbeti 21.bölüm fragmanında tüm hakikatler Nursema’nın anlattıkları sayesinde ayyuka çıkar. Nursema’nın ailesi İbrahim’in foyasını acı şekilde öğrendikten sonra beyninden vurulmuşa döner. Biricik kızını İbrahim ve ailesine emanet eden, ancak güvendiği dağlara kar yağan Abdullah Bey, hayatının pişmanlığını yaşar.

Alparslan Büyük Selçuklu'yu hareketlendirecek transfer! 2'si de gidenlerin yerini dolduracakAlparslan Büyük Selçuklu'yu hareketlendirecek transfer! 2'si de gidenlerin yerini dolduracak

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında sırtındaki bütün yüklerden kurtulan ve hiç olmadığı kadar rahatlayan Nursema ile Umut’un kavuşması duygusal dakikalara sahne oldu. Umut’un, ‘Ben bundan sonra sensiz bir hayatı düşünmek bile istemiyorum’ sözü Kızılcık Şerbeti 21.bölüm fragmanına damgasını vurdu.

Öte yandan babasının bunca zamandır sır gibi sakladığı gerçekten haberdar olduğunu söyleyen Nursema, ondan her şeyi bütün açıklığıyla annesine anlatmasını ister. Babasına sunduğu bu şartı yerine getirdiği takdirde eve tekrardan dönebileceğinin altını çizmesi öne çıkan detaylardan bir diğeri oldu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu dizinin reklamını yaptığınız için programı silme kararı aldım.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    harika bir dizi heyecanli
    Cevapla
  • Aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk başta güzel başladi ama iki bölüm sonra iğrençleşti
    Cevapla
  • Seda 1 yıl önce Şikayet Et
    Lanet bir dizi!!!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Neresi güzel yaa, Açın gözlerinizi. Resmen aile yapısının ve dini değerlerin altı soyuluyor. Dindar ve kapalı olanlar kötü, laik ve açık olanlar dürüst ve iyi gösteriliyor. Neresi iyi bunun??? Uyan milletim uyan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya