Alparslan Büyük Selçuklu ekibini kuvvetlendirecek transfer! Kartlar yeniden dağıtılıyor

Yayına girdiği ilk bölümden itibaren izleyenlerin pür dikkat takip ettiği Alparslan Büyük Selçuklu’ya Kutalmış’ın 2 oğlu birden getirilecek. Zengin kadrosuyla isminden bahsettiren Alparslan Büyük Selçuklu’da Doğukan Çevik ‘Melik Mansur’, Anıl Özdemirci ise ‘Süleyman’ karakterini üstlenecek.

Alparslan Büyük Selçuklu ekibini kuvvetlendirecek transfer! Kartlar yeniden dağıtılıyor
Alparslan Büyük Selçuklu ekibini kuvvetlendirecek transfer! Kartlar yeniden dağıtılıyor
GİRİŞ 03.04.2023 15:09 GÜNCELLEME 03.04.2023 15:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Her hafta elde ettiği yüksek reyting oranlarıyla başarısını kanıtlayan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin macerası kesintisiz devam ediyor. Etkileyici sahneleriyle izleyenlerin heyecan çıtasını da yüksek tutan Alparslan Büyük Selçuklu’ya 2 oyuncu daha yerleştirilecek.

Kızılcık Şerbeti 21.bölüm fragmanında duygusal kavuşma! Tarifi mümkün olmayan anlar…Kızılcık Şerbeti 21.bölüm fragmanında duygusal kavuşma! Tarifi mümkün olmayan anlar…

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde ‘Grigor’ karakterini üstlenen ve göz dolduran performansıyla hafızalarda yer edinen Serhat Tulumluer veda etmişti. Yakın bir zaman önce edinilen bilgiler doğrultusunda da ayrılıklara bir yenisinin daha ekleneceği ve Atsız Kanbolat ile Görkem Arslan’ın da gideceği bilgisi paylaşılmıştı.

Yeni gelen bilgiye göre, Doğukan Çevik ‘Melik Mansur’, Anıl Özdemirci ise ‘Süleyman’ karakteriyle kameralar karşısına geçeceğinin müjdesi izleyenlere verildi. Doğukan Çevik, Leylifer, Biz Size Aşık Olduk ve Aşk Laftan Anlamaz gibi yapımlarda oyunculuk performansı sergilemişti.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni oyuncusu Anıl Özdemirci ise Mücadele Çıkmazı, Kağıttan Hayatlar ve Ro Man projelerde ekran önüne çıkmıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Emin 1 yıl önce Şikayet Et
    muthiş olur 10 numara transfer sss kim bunlar
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    :)))))) bomba transferler mişşşşşşş
    Cevapla
  • Orçun küçük 1 yıl önce Şikayet Et
    O gelse , bu gelse ne olacak. Tarihteki Selçuklu- Bizans mücadelesi aşağı mahalle, yukarı mahalle mizanseninde anlatılıyor.
    Cevapla
  • 2323 1 yıl önce Şikayet Et
    kim bunlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi