Teşkilat 70.bölüm fragmanı: Heyecanı en yükseğe tırmandırıyor! Hayran bıraktırdı

İzleyenleri geçmişte yolculuğa çıkaran Teşkilat 70.bölüm fragmanında Zehra ile Ömer’in yaşadığı özel anı gösterildi. Unutulmayacak dakikalara sahne olan Teşkilat yeni bölüm fragmanında yıllar önce Ömer’in Zehra’ya yaptığı evlilik teklifi gözler önüne serildi.

GİRİŞ 01.04.2023 11:54 GÜNCELLEME 01.04.2023 11:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Seyircisinin hafızasında kalıcı bir iz bırakacak sahnelere yer veren Teşkilat 70.bölüm fragmanında Zehra ve Ömer’in hatırasına yer verildi. Uzun seneler önce Zehra’ya eşsiz bir sürpriz hazırlayan Ömer’in romantik sözler eşliğinde diz çökmesi ve evlilik teklifi gerçekleştirmesi izleyenleri mest etti.

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan 1 yıldız daha kaydı! ‘Ölüm sahnesi’ çekildi ve projeden gittiBen Bu Cihana Sığmazam’dan 1 yıldız daha kaydı! ‘Ölüm sahnesi’ çekildi ve projeden gitti

Teşkilat yeni bölüm fragmanında Ömer’in, ‘Her zamanki gibi çok güzelsin. Bence bir gece sadece senin güzelliğini konuşmak için buluşmalıyız. Sarayımın prensesi olur musun? Benimle evlenir misin?’ sözleri izleyenlerin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktırdı.

Gecenin Ucunda'nın sıkı takipçilerini yıkacak haber! Star TV dizisinin vadesi doluyorGecenin Ucunda'nın sıkı takipçilerini yıkacak haber! Star TV dizisinin vadesi doluyor

Teşkilat 70.bölüm fragmanında yaşanan bir diğer gelişme ise Siyah İnci’nin, Ömer’in seneler önce Zehra’ya hediye ettiği yüzüğü ele geçirmesi oldu. Ömer ile Zehra, kendileri için bambaşka bir önem taşıyan o yüzüğün artık Siyah İnci’nin elinde olduğunu görünce hayatının şokunu yaşarlar.

Yönetmenliğini Burak Arlıel'in, yapımcılığını Burak Sağyaşar ile Timur Savcı'nın ve senaristliğini Teşkilat Senaryo Ekibi'nin üstlendiği Teşkilat 70.bölümüyle 2 Nisan Pazar tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranında hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Suyunu çıkarttılar artık izlemiyorum..
    Cevapla
  • Murat yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Filim tam anlamıyla bitti bence murat yıldırım girdi filme filim hiç eskisi gibi değil.bence artik final bu murat yıldırım ancak romantik filim de oynar BOŞUNA girmiş filme zaten filim mit teşkilatından çıktı romantizim e döndü murat yıldırım filimden çıksın mavi gözlü basrolümüz geri dönsün HATA zehra da çıksın
    Cevapla
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    İşin cılkını çıkardılar, klasik Yeşilçam filmlerine dönüştü.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    arabeske dönmüş. nereden nereye. bayadır seyretmiyordum.
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin suyunu çıkardılar, bence artık final yapmalı, geçen seneki diziden eser yok..Kadro yetersiz, konu yetersiz, aşka meşke çevirdiler konuyu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?