Ben Bu Cihana Sığmazam'da veda fırtınası sert esti! Seyircisi kulaklarına inanamadı

ATV kanalında her bölümü ayrı heyecana sahne olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hastane ortamında bıçaklı saldırıya uğrayan Ethem için tüm umutlar tükendi. Nefeslerin tutularak takip edildiği Ben Bu Cihana Sığmazam’da senaryo icabı cinayete kurban giden Ethem’i oynayan Kerem Kupacı ekranlara veda etti.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da veda fırtınası sert esti! Seyircisi kulaklarına inanamadı
Ben Bu Cihana Sığmazam'da veda fırtınası sert esti! Seyircisi kulaklarına inanamadı
GİRİŞ 10.04.2023 17:42 GÜNCELLEME 10.04.2023 17:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ATV’de birbirinden iddialı sahneleriyle sosyal medyada kendine geniş ölçüde yer bulan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Yankılarını hissettirmeye kesintisiz devam eden ve kadrodaki isimlerin performanslarıyla alkış toplayan Ben Bu Cihana Sığmazam’dan Kerem Kupacı gidiyor.

Gecenin Ucunda'nın sıkı takipçilerini yıkacak haber! Star TV dizisinin vadesi doluyorGecenin Ucunda'nın sıkı takipçilerini yıkacak haber! Star TV dizisinin vadesi doluyor

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın 28 Mart Salı tarihinde yayınlanan bölümünde, Kerem Kupacı’nın üstlendiği ‘Ethem’ karakteri hastanede bıçaklı saldırıya uğradı. Bir süre boğuştuktan sonra saldırgan bıçağı saplar ve Ethem olay yerinde hayata gözlerini yumar. Cezayir Türk’in damadı ve Canan’ın kocası rolünü oynayan Kerem Kupacı, Ben Bu Cihana Sığmazam’da çekilen ölüm sahnesiyle beraber hikayesini tamamladı ve son kez ekranlara çıktı.

Teşkilat 70.bölüm fragmanı: Tarifsiz duygular yaşatacak teklif! 'Evlenir misin?'Teşkilat 70.bölüm fragmanı: Tarifsiz duygular yaşatacak teklif! 'Evlenir misin?'

Bilindiği gibi ekranların sevilen ismi Kerem Kupacı, Kalk Gidelim, Kırgın Çiçekler, Elveda Rumeli, Hayat Bilgisi, Ruhsar, Hayal ve Gerçek, Bedel, Dikkat Bebek Var gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • 242 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi tamamen aşk ikilemesi olmuş istihbarat mafya karismi ama tat vermiyor
    Cevapla
  • ACENKİZMİR 1 yıl önce Şikayet Et
    Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisi ile takımdan uzaktan ilgisi de yok tadı da yok. Bir önceki dizinin tekrar gündeme alınması konusunda çabalayın derim. EDHO dizisindeki oyuncular ve konu geri gelmeli.Ne anlaşmazlığınız varsa çözün ve biz seyircileri mahrum etmeyin. Şuanki dizi her geçen gün kan kaybediyor bilginiz olsun.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet tam sacmalikta zaten bu sahnede yaşandı bu kadar acemi sahneler cekilemez adam düşmanı ile boğuşurken arkadaki kadın aval aval bakındı ve eline aldığı silahı dahil kullanamadı..bu kadar acemi bir sahne cekilemez.
    Cevapla
  • RONİA 1 yıl önce Şikayet Et
    HİÇ İZLEMEDİM....SEVMEM MAFYAVARİ DİZİLERİ....KAHRAMAN MAFYA OLMAZ....ERGENE SİLAH SEVDİREN ,boş diziler bunlar....
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    İzlemediğin şeyin yorum yapma hakkını kim verdi
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu diziyi çok saçma buluyorum ve seyretmiyorum eşkiya tutumadı artık kabul edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı