CHP'li Can Ataklı'dan Muharrem İnce'ye skandal sinkaflı küfür!

CHP yandaşı Can Ataklı seçim yarışında aday olarak meydana çıkan Muharrem İnce'ye oyları böleceği gerekçesiyle çok ağır ifadeler kullanarak sinkaflı küfür etti.

GİRİŞ 29.03.2023 15:18 GÜNCELLEME 29.03.2023 15:19
Bu Habere 353 Yorum Yapılmış

CHP’den istifa edip Memleket Partisi’ni kuran, 100 bin imzayı toplayarak 4 Cumhurbaşkanı adayından biri olan Muharrem İnce'ye CHP ve yandaşlarının saldırıları devam ediyor.

KRİTİK GÖRÜŞME BUGÜN

6'lı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile görüşme talebinde bulunduklarını belirtti. İki ismin görüşmesi, bugün saat 17.00'de Memleket Partisi'nde gerçekleşecek.

ATAKLI ELEŞTİRİNİN DOZUNU KAÇIRDI

İnce'nin adaylığı için daha önce "İhanetin bedelini ağır ödeyecek" diyen gazeteci Can Ataklı bugün YouTube kanalında adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

"NE İSTİYORSA VERİN GİTSİN BU HERİFE"

"Herif" diye seslendiği İnce'ye ağır hakaretler savuran Ataklı şu ifadeleri kullandı; Başından beri söylüyorum bu adam bir işe yaramaz. Ne istiyorsa verin gitsin bu herife. Nasıl olsa itibarı sıfırlandı. Herkes nefret etmiş durumda. Çıkmış ben %60 alacağım diyor. Has....r lan derler adama"

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 353
  • İbrahim yıldıdım 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsinde herkez herkesin nefret ettiğini söylüyosun bu milletin avukatamı yoksa vekili mi bak işine
    Cevapla
  • Isparta32 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet Bahçeli devlet adamıdır partisinde bölünmeleri göze alarak haktan yana ülke menfaatini gözeterek hareket etti.Cumhur ittikafın da bunlar gibi koltuk peşinde koşanlar değil vatan millet peşinde hizmet etmek isteyenler yer alır.Ülkeyi pkk dan temizleyen borç batağından çıkaran Dünya da Türkiye itibarını geri alan bu yönetimin sonuna kadar yanındayım REİS
    Cevapla
  • Kürşat 1 yıl önce Şikayet Et
    Varsayalım yüzde 60.aldi muharrem ince o zaman sana nasıl sövmesi lazım onuda anlamında aydınlansın vatandaş yav
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Atakli goy goycudur , şovu sever , heyecanlı yüksek sesli konuşur, kendine bir hikmet var sanır fakkattt boş tenekeden çok sesin çıktığını bilmez!!!!
    Cevapla
  • Gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelime ile Reis bunlara kafayı yedirdi artık ben kimim sorusu sorarlarsa şaşmayın beter olsunlar fırıldak tayfası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler