Kahramanmaraş'ta peş peşe depremler

Kahramanmaraş'ta saat 20.05'te 4 büyüklüğünde, saat 23.08'de 4 büyüklüğünde ve saat 00.44'de de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş'ta peş peşe depremler
Kahramanmaraş'ta peş peşe depremler
GİRİŞ 30.03.2023 01:07 GÜNCELLEME 30.03.2023 01:07
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 7,01 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

BİR DEPREM DAHA

Kahramanmaraş'ta saat 23.08'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 7,69 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR DEPREM DAHA MEYDANA GELDİ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde saat 00.44'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 54
  • Uyan Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Kader yazılmış değildir kader önden tahmin edilendir. İnsanlığın doğayı küçümsemesi ve tedbir almaması sonucunda yaşanan bir felaket. Tedbir senden takdir Allah'tandır. Kıyamet alameti değil aklı sefillerin rant peşindeki koltuk sevdalılarına tapmasıdır. Onların cebi doldu binlerce insan canından oldu. Firavun gitmedikçe mısırın 7 felaketinide yaşacak bu millet.
    Cevapla
  • Oguzhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir konu hakkinda yorum yapmadan once o konu ile ilgili bir alt yapiya yani ilime gereksinim vardir. Sadece laf olsun diye konusmak cehaletten gelir.
    Cevapla
  • Maraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi çok iyi
    Cevapla
  • Şenay 1 yıl önce Şikayet Et
    Enerjiyi bu kadar içinde tutarsan olacağı budur zamanında yavaşyavaş boşaltsana insanlarda öyle değilmi tutuptutup patlıyorlar
    Cevapla
  • Kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları politikadan bahsetmiş. Yıkılan binaların yüzde 95 i 2000 öncesine ait gidin onlardan hesap sorun. Rantmış. Burda bile çamur atma derdindesiniz. Depremi bile ranta çevirmede üstünüze yok. Allah sizin gibilerden korusun
    Cevapla
  • Kadir Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz bölgesi artı güney ege bölgesinde ( 5.8 ) ( 6.6 ) ve ( 7.5 ) şiddetinde deprem olacak nedeni ise bütün bölge aşırı kırılgan fay hattına sahip bu yorumu kaybetmeyin araştırma yaptığım için söylüyorum çoğu bu bölgelerde volkanik su kaynakları aşırı derecede ısındı ve yer kabuğunu kırıyor
    Cevapla
  • Badplayer 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaydettim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü