Ayşenur Arslan: Millet Togg'u nasıl da sahiplenmiş, yerli merli değil

Vatandaşın yerli ve milli Togg'u sahiplenip 177 bin 467 kişinin ön sipariş sürecine katılması ve dün 20 bin kişinin Togg T10X heyecanı yaşaması Halk Tv sunucusu Ayşenur Arslan'ı rahatsız etti.

GİRİŞ 30.03.2023 15:12 GÜNCELLEME 30.03.2023 15:12
Bu Habere 782 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin gururu yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği elektrikli otomobili Togg'un ön sipariş süreci sona erdi. Ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi arasından 20 bin Togg T10X modelinin ilk sahipleri canlı yayında belli oldu.

Bakan Varank 'torpil yok' dedi duyurdu!Bakan Varank 'torpil yok' dedi duyurdu!

Yerli otomobil Togg'un ilk sahipleri belli oldu!Yerli otomobil Togg'un ilk sahipleri belli oldu!

Halk Tv sunucusu Ayşenur Arslan sunduğu Medya Mahallesi programında TOGG'a olan büyük ilgiyi ve sahiplenmeyi hazmedemedi.

"MİLLET ALAMAYACAĞI KULLANAMAYACAĞI ARABAYI SAHİPLENMİŞ"

İşte Arslan'ın tepki çeken sözleri;

Ne kadarı yerli anlata anlata bitiremedik. Yerli merli değil, orası şu burası şu. 170 binin üzerinde sipariş almış. Milletimiz alamayacağı kullanamayacağı arabaya nasıl sahip çıkıp da "Ah müjdeler olsun" diyebiliyor. Seçim gelirken bütün düğmelere basıyorlar dedik ya. Para bulamıyorlar. Ama alacakları paradan biraz fedakarlık edecekler anlaşılan.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 782
  • Ekoll 1 yıl önce Şikayet Et
    Soda göndereyim aplama. Hazmı kolaylaştırır. Bir şeyler çok hazımsızlık yapmış anlaşılan. Gazı alınmazsa patlayabilir maazallah.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet sahiplenmisse sana girip çıkan nedir bunak senin içine ne kacdıda sindiremiyorsun
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerli olmayan birileri var bu ülkede,abd den ab den icazet alan biz biliyoruz kimin yerli olduğunu zamın gelince göreceksiniz
    Cevapla
  • Memo 27 1 yıl önce Şikayet Et
    Hele bi sor 80 senedir bir araba yapabildilermi anca konus yaziklar olsun bi de halkin gozunun icine baka baka yalan soyluyorlar
    Cevapla
  • Süha 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın a ya şunu sormak isterim gerçi kendi de biliyorda dünya da hangi araba 100/100 yerli Volvo nün bile en azından 5 ila 6 parçaları Türkiye de Bursa'da yapılıyor Mercedes'in motoru Fransa'da yapılıyor yerli olmayan sizlersiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü