Yılmaz Özdil'den CHP'ye zehir zemberek sözler: Atatürk gelse...

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Yılmaz Özdil, kendisini gazete ve televizyonlardan tasfiye eden CHP'ye zehir zemberek sözler sarf etti. Özdil, CHP yönetimini hedef aldığı konuşmasında "Atatürk gelse partiden ihraç edecekler" dedi.

GİRİŞ 31.03.2023 22:34 GÜNCELLEME 01.04.2023 01:36
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

6+1 koalisyonunun cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesinden sonra muhalefet cephesinde sular ısınmaya devam ediyor. CHP'ye yakınlığıyla bilinen ve Meral Akşener'e yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle CHP yönetiminin isteği doğrultusunda Sözcü TV'deki görevinden kovulan Yılmaz Özdil, CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Özdil'den CHP'ye zehir zemberek sözler: Atatürk gelse...

Gazeteci Özdil yaptığı açıklamada, CHP yönetiminin parti içerisindeki Atatürkçü milletvekillerinin hiçbirini partide barındırmadıklarını söyleyerek "Atatürk gelse partiden ihraç edecekler" dedi.

ÖZDİL'DEN CHP'YE: ATATÜRK GELSE İHRAÇ EDECEKLER

Özdil, Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimini eleştirdiği videoda, "Atatürkçü ise partiden atıyorlar. Bu nasıl Atatürk partisi? Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler. Böyle parti olur mu ya?" ifadelerini kullandı.

Özellikle Atatürkçü ve onun izinden giden kişilerin partide barındırmadıklarını söyleyen Özdil, "Bizim varlığı ile onur duyduğumuz, Cumhuriyetin temel niteliklerine sahip çıkan, Kuvayi Milliye ruhundan olduğuna inandığımız, toplumda karşılığı bulunan bütün CHP milletvekillerini yok ettiler. Nasıl olacak? Ben dikkat ediyorum, adam Atatürkçü ise partiden atıyorlar. Bu nasıl Atatürk partisi? Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler. Böyle parti olur mu ya?" şeklinde konuştu.

CHP'Lİ İSİMDEN SERT YANIT: GAZETE VE TELEVİZYONLARDAN BİZ TASFİYE ETTİK

25 ve 26.Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu da Yılmaz Özdil'in eleştirileri ile ilgili "Düşüncelerinden dolayı gazete ve televizyonlardan uzaklaştırılan Yılmaz Özdil'in, bizlerin tasfiyesi üzerine söyledikleri" şeklinde paylaşımda bulundu.

Yılmaz Özdil'den CHP'ye zehir zemberek sözler: Atatürk gelse...

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 130
  • Numan 1 yıl önce Şikayet Et
    Günaydııııın Yılmazcım. Uyandıysan kalk balığa gidelim.
    Cevapla
  • Sabri 1 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın Yozdil , yeni mi anladın
    Cevapla
  • ibrahim yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede tarafınızdan, Nuri Demirağ, Şakir Zümre, Nuri Killigil gibi(siyasi görüşünden bağımsız)insanlar yok edildi. Kiminin Haliç'de cesedi bulundu, kiminin uçakları 80/90 yıl sonra toprak altından çıkarıldı, kiminin uçak bombası ihraç eden fabrikası soba fabrikasına çevrildi. Ülkeyi baştan başa demir ağlarla döşeyen adamın işi marşlarla övüldü ama kendi batırıldı. Ve siz hala it ürü..
    Cevapla
  • Derya 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni mi anladın eee şimdi biraları alalım İzmir kordona iç bakalım kemal seni geri çağırır mi
    Cevapla
  • yakup ceylan 1 yıl önce Şikayet Et
    çağısalar koşa koşa gene gidersin sizi bılmiyormuyuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!