Okul müdürü görevden alınmıştı: İki veliyle yasak aşk iddiası...

Antalya'da bir ortaokulda aynı mesai arkadaşı kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddiasıyla görevden alınan müdürün iki öğrenci velisiyle de aşk yaşadığı öne sürüldü.

Okul müdürü görevden alınmıştı: İki veliyle yasak aşk iddiası...
Okul müdürü görevden alınmıştı: İki veliyle yasak aşk iddiası...
GİRİŞ 02.04.2023 18:44 GÜNCELLEME 02.04.2023 18:46
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Yaşanan olaylar sonrasında S.Ö.’nün eşi tarafından boşanma davası açıldı ve dilekçede, S.Ö.’nün ikinci bir veliyle de ilişki yaşadığı iddiası yer aldı.

İki aldatma iddiasına ilişkin boşanma davası dosyasında birçok delil sunuldu. Boşanma davası açan N.Ö., çocuklarına da hakaret ve tehditte bulunduğu, uzaklaştırma kararını ihlal gibi gerekçelerle de S.Ö. hakkında şikayetçi oldu.



Şikayetler arasında, N.Ö. adına kayıtlı 07 EUP 08 plakalı otomobili S.Ö.'nün iade etmediği ve kayıp olduğu sebebiyle çalıntı ihbarı da yer aldı.

Öte yandan, S.Ö.’nün eşini tehdit ettiği gerekçesiyle savcılığa şikayet edildiği ve savcılık tarafından 1 aylık uzaklaştırma kararı verildiği de belirtildi. Sonrasında S.Ö.’nün görev yeri değiştirilerek başka bir ilkokula gönderildiği ifade edildi.

NE OLMUŞTU?

Korkuteli ilçesi Yaşar Sadi Tekin İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası S.Ö. hakkında, sınıfındaki öğrencisinin velisi H.T. ile ilişki yaşadığı iddia edildi. Evli ve iki çocuk babası S.Ö., görevden alındı. Eşi N.Ö. ve diğer öğrenci velileri ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu rezil hala öğretmenlik yaparak öğrenci mi yetiştiriyor. Yazıklar olsun. Bu karaktersizin yüzü kösele harhalde.
    Cevapla
  • ömer dönmez. 1 yıl önce Şikayet Et
    Türbanı dinleri için taktıkları belli.
    Cevapla
  • ali şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam aşk tanrısı eros gibi, bi de bu tiple. Bizim Türk kadınının zevki işte. kıro ve kıllı seviyor.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    okulun içinde mi ilişki yaşamış yani konu nedir?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    1926 da İslam kanunu kaldırıldı İsviçreden alınan konun Türkçeye çevrip bizde uygulanmaya başlandı bu milet bu hale kolay gelmedi okullarda din eğitimi olmasa dahada kötü olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda