Seccadeyi gören birileri varmış!

İftarda ayakkabıyla seccadeye bastığı için eleştirilen Kılıçdaroğlu "seccadeyi görmediğini" söylemişti. Ancak iftarın sahibi İsmail Müftüoğlu'nun, aynı gün aynı yerde konuklarıyla çektirdiği fotoğrafta seccadenin yerde olmadığı görünüyor.

GİRİŞ 03.04.2023 06:45 GÜNCELLEME 03.04.2023 09:19
Bu Habere 253 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı ve altılı masanın Cumhurbaşkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'yla birlikte, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun seccade üzerinde ayakkabılarıyla basarak görüntü vermelerinin yankısı devam ediyor.

İstanbul Platformu adına eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu'nun düzenlemiş olduğu iftar programına katılan Kılıçdaroğlu, programın ardından CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin yapıldığı yönetim odasına serili bulunan seccadelere ayakkabıyla basılması çok konuşuldu çok tepkiye neden oldu. Kılıçdaroğlu, seccadeyi görmediğini belirterek, üzgün olduğunu kaydetti.

SECDEYİ GÖRENLER VARMIŞ

Kılıçdaroğlu'nun görüşme yaptığı ofiste aynı gün, eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu'nun da görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenildi.

Görüşmesini tamamlayan Müfüoğlu yanındakilerle birlikte, hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğrafın sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine önemli bir ayrıntı dikkatleri çekti.

Yine bu odada ayakkabılarıyla görüntü veren Müftüoğlu'nun, bastığı yerde seccadeler yoktu. Müftüoğlu ve ekibinin seccadeye hassasiyet göstermesi gözlerden kaçmadı.

İstanbul Platformu adına eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu'nun düzenlemiş olduğu iftar programından bir kare

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 253
  • evet 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yarın ülkenin tapusunu verir imza atar, görmedim ben der.
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    ben evimdeki seccadenin üzerine bile başımı koyduğum yere ayağımı basmıyorum. seccadeyi.katlarken enine katlıyorum ki baş kısmı ayak bastığım yere değmesin adam ayakkabıyla üstüne çıkmış avenesi alt tarafı halı diyor. samimiyetsizlik budur
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    müftü oğlu seccadeyi kaldırmamıştır bence seccade yoktu kemal özellikle getirtip basmış gibi duruyor bilemiyorum bence kasıt var mesaj veriliyor bi yere
    Cevapla
  • TSTS 1 yıl önce Şikayet Et
    o seccadeye basmış bu basmamış ne farkeder. seccadenin serili olduğu yere ayyakkabıyla girmek... kim olursan ol ayakkabıyla giremezsin. hatıra fotoğrafını git başka yerde çektir. orası hatıra fotoğrafı çektirilecek yer değil.
    Cevapla
  • aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    o zaman ayakkabı ile mi namaz kıldılar ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor
12 yıl sonra gelen imza! Türkiye, dengeden yana