Teşkilat dizisinde erken veda şoku! Seyirciler onun gitmemesi için çağrıda bulundu

Teşkilat’ın ilerleyen bölümlerinde ekibe dahil edilmesine rağmen izleyenlerin en sevdiği karakterlerden biri olan Gürkan Uygun’un veda edip etmeyeceği konusu sosyal medya gündemini kasıp kavurdu.

Teşkilat dizisinde erken veda şoku! Seyirciler onun gitmemesi için çağrıda bulundu
Teşkilat dizisinde erken veda şoku! Seyirciler onun gitmemesi için çağrıda bulundu
GİRİŞ 07.04.2023 19:15 GÜNCELLEME 07.04.2023 19:16
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

TRT1’in rağbet gören projelerden biri olan Teşkilat’ın vazgeçilmez oyuncuları arasında gösterilen Gürkan Uygun’un akıbeti kafaları allak bullak etti. Bilindiği üzere pek çok iddialı yapımda oyunculuk başarısını kanıtlamış olan Gürkan Uygun, Teşkilat ailesine sonradan transfer edilmişti.

 Kızılcık Şerbeti 22.bölüm fragmanı: Nursema’dan zehir zemberek sözler! Ateş püskürüyor Kızılcık Şerbeti 22.bölüm fragmanı: Nursema’dan zehir zemberek sözler! Ateş püskürüyor

Buna rağmen çok kısa bir zaman içerisinde izleyenlerin favorisi arasına giren ve her sahnesi heyecanla takip edilen Gürkan Uygun’un Teşkilat’tan gidip gitmeyeceği yakın mercek altına alındı. Hasan Atmaca ya da diğer bir adıyla Efkar karakterini üstlenen ve performansıyla seyircilerin gönlünde taht kuran Gürkan Uygun’un projeyle yollarını ayırıp ayırmadığı oldukça merak ediliyor.

Show TV'nin Aile dizisinin tutkunlarını üzüntüye sokacak gelişme! Sezon sonunda…Show TV'nin Aile dizisinin tutkunlarını üzüntüye sokacak gelişme! Sezon sonunda…

TRT1’de aksiyon ve gerilimin dur durak bilmediği Teşkilat dizisinin 12 Nisan Pazar tarihli bölümünde Korkut’un, "Hasan Atmaca öldü, onu siz öldürdünüz. Ama mesele bitmedi, geride bir tanesini bile bırakmayacağım" çıkışı izleyenleri kaygıya sevk etti.

Fakat ne yapımcıdan ne de oyuncunun kendisinden konuya ilişkin herhangi açıklama gelmedi ve Gürkan Uygun’un Teşkilat’taki akıbeti şimdilik belirsizliğini koruyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Alper Göktürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakkı dayı ve tövbekar 'ın oynadıkları dizi sona erdi. Tekrar teşkilata geri dönebilirler. Şu an diziyi ayakta tutan efkar ve korkut. Bu sene büyük ihtimalle dizi final yapar.
    Cevapla
  • Angara'lı 1 yıl önce Şikayet Et
    Gürkan Uygun iyi bir oyuncu fakat şuan reyting uğruna tutulduğu acaba mevcut reyting yerini korur mu dizi diye tutuluyor. Murat Yıldırım'ın girmesinden sonra dizi 3-5 bölüm iyiydi fakat şuan çok ta iyi gitmiyor. Senaryo hep aynı dizi de bir gizem bir sonraki sahneyi tahmin edememe falan hiçbir şey kalmadı. Anlaşılan parayı kazandılar...
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    önceden çok iyı olan film şimdileri üç beş kişinin etrafında dönüp duruyor artık izlemiyorum
    Cevapla
  • Gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    Fazla romantik oldu aska cok yer verildi
    Cevapla
  • ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten boş yapmaya başladı dizi,Murat yıldırım la daha güzel olur dedik olmadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!