Al Sancak'ta art arda veda! TRT1 dizisine elveda diyen 2 isim seyirciyi şoke etti

TRT1’in beğeniyle seyredilen yapımı Al Sancak dizisinde ‘Mithat’ karakterini üstlenen Osman Soykut ve ‘Amy’ karakterini üstlenen Zeynep Koltuk izleyenlere veda etti.

Al Sancak'ta art arda veda! TRT1 dizisine elveda diyen 2 isim seyirciyi şoke etti
Al Sancak'ta art arda veda! TRT1 dizisine elveda diyen 2 isim seyirciyi şoke etti
GİRİŞ 07.04.2023 16:45 GÜNCELLEME 07.04.2023 16:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT1’de birbirinden heyecan verici sahneleriyle dizi severlerden tam not alan Al Sancak dizisinden 2 isim birden gidiyor. Yayına girdiği her hafta izleyenler tarafından soluk soluğa takip edilen Al Sancak dizisinden Zeynep Koltuk ve Osman Soykut resmen ayrıldı.

Teşkilat dizisinde 'ayrılık' şoku! Sonradan katılmasına rağmen çok benimsenmiştiTeşkilat dizisinde 'ayrılık' şoku! Sonradan katılmasına rağmen çok benimsenmişti

Al Sancak dizisinde Osman Soykut’un oynadığı ‘Mithat’ karakteri senaryo gereği hayatını kaybetti ve böylece yetenekli oyuncu yolun sonuna geldi. Bilindiği gibi Osman Soykut, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Diriliş Ertuğrul, Tatar Ramazan, Kurtlar Vadisi Pusu ve Adanalı gibi yapımlarda kameralar karşısına geçmişti.

 Kızılcık Şerbeti 22.bölüm fragmanı: Nursema’dan zehir zemberek sözler! Ateş püskürüyor Kızılcık Şerbeti 22.bölüm fragmanı: Nursema’dan zehir zemberek sözler! Ateş püskürüyor

Öte yandan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi ve Al Sancak dizisinde Zeynep Koltuk’un oynadığı ‘Amy’ karakteri de rol icabı yaşamını yitirdi. Al Sancak’a vedasıyla gündeme gelen Zeynep Koltuk da Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Çukur, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ve Adanalı gibi projelerde boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • erdem değer 1 yıl önce Şikayet Et
    harika bir dizi. ama dizide ahtapotun kollarından birisi fetö diğeri de 7 li masa olarak anılsa ne iyi olurdu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadından 8 yaşındaki kızı için çirkin ifadeler! Canlı yayında gözaltına alındı
İsrail'den Türkiye'ye misilleme: Erdoğan'ın görev süresi dolana kadar...