Bakan Varank, Geleneksel Medya Mensupları Sahur Buluşması'na katıldı

Bakan Varank, Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sahur programına katıldı. Geleneksel Medya Mensupları Sahur Buluşması adı verilen programda; gazete, radyo, televizyon ve internet medyasının önde gelenleri buluştu.

GİRİŞ 03.04.2023 12:56 GÜNCELLEME 03.04.2023 18:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, gönül sofralarının siyaset anlayışlarının temeli olduğuna işaret etti.

"BAŞAKŞEHİR GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN ADRESİ"

Varank, “Yasin başkanımız da bu işi layıkıyla yerine getiriyor. Gönül belediyeciliğini Başakşehir’de gerçekleştiriyor. Başakşehir’in bizim siyasi tarihimizde de yeri vardır. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın temellerini attığı bu şehirde aynı görev aşkıyla çalışmalarını yürütüyor” dedi. Sahur programına Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli de katıldı.

“İSTANBUL’UN SAĞLAM YAPI STOKUNUN EN YÜKSEK OLDUĞU İLÇE”

Gazetecilerle bir kez daha bir araya gelmekten onur duyduğunu dile getiren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da şunları kaydetti:

Bu yıl maalesef yaşadığımız depremler nedeniyle buruk bir ramazan geçiyoruz. Ama birlikte üstesinden geleceğiz. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Geçtiğimiz yıllarda da söylemiştim; bir gün herkes Başakşehirli olacak. Çünkü burası mutluluğun şehri, bunu en iyi başka bir ilçeye çıktığınızda anlıyorsunuz. Burada kişi başı yeşil alan miktarı Avrupa’nın üzerinde, yine İstanbul’un sağlam yapı stokunun en yüksek olduğu bir ilçe. Trafik derdi yok, yeşil alan çok, sosyal alanlar fazla. Burada insanlar mutlu. O yüzden bir gün herkes Başakşehirli olacak. Sizleri mutluluğun şehrinde ağırlamaktan gurur ve onur duydum.”

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • yaşamak güzel 11 ay önce Şikayet Et
    adamsın varank
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!