YSK Başkanı ve üyelerine hakaret içeren paylaşımlara soruşturma!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener ile üyeleri hedef gösterici, tehdit ve hakaret içerikli sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili resen soruşturma başlattı.

GİRİŞ 03.04.2023 14:55 GÜNCELLEME 03.04.2023 16:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener ile üyeleri hedef gösterici, tehdit ve hakaret içerikli sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili resen soruşturma başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "YSK Başkan ve üyelerinin yürüttükleri kamu görevi ile ilgili olarak bazı sosyal medya hesapları ile yazılı ve görsel medyada kimi şahıslar tarafından kamu görevlisine hakaret, tehdit ve benzeri suçları içeren yorum ve paylaşımlarda bulunulduğu yönündeki tespitler istikametinde soruşturma başlatılmış olup suç teşkil eden hususlar ile şüphelilerin belirlenmesi yönünde gerekli talimatlar verilmiştir." açıklamasında bulundu.

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI DA SORUŞTURMA BAŞLATMIŞTI!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "Sosyal medya hesaplarında, Yüksek Seçim Kurulu Başkan ve üyelerine yönelik yapılan hedef gösterici nitelikte, tehdit ve hakaret içeren paylaşımlar ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından resen soruşturma başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    asıl soruşturma başlatacağınız yer tüm devlet kurumlarını yalancilikla suçlayan güven kaybı yasatan CHP ve onun başındaki mudur
    Cevapla
  • asgari 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu asgari ücrete çalışan biz köleler ne yapalım. 15-20 bin maaş alıyor memurlar hala istiyorlar...
    Cevapla
  • Tırcı Remzi 1 yıl önce Şikayet Et
    sevgili savcılar sonuna kadar sizleri destekliyoruz
    Cevapla
  • İSMAİL 1 yıl önce Şikayet Et
    çokta iyi etmişler nedir bu hakaret kanun kanundur uyacaksın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlete boynuz sallayanin boynuzu kırılır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü