DEVA Partili Yeneroğlu'ndan skandal Kavala sözleri! 6+1 koalisyonu umutları oldu

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş için özgürlük vaadinde bulunmasının ardından bir skandal açıklamada DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'ndan geldi. Yeneroğlu, Kavala'yı suçsuz ilan etti.

DEVA Partili Yeneroğlu'ndan skandal Kavala sözleri! 6+1 koalisyonu umutları oldu
DEVA Partili Yeneroğlu'ndan skandal Kavala sözleri! 6+1 koalisyonu umutları oldu
GİRİŞ 05.04.2023 00:38 GÜNCELLEME 05.04.2023 00:38
Bu Habere 151 Yorum Yapılmış

Her geçen gün çatırdayan ve kaostan başka vaadi olmayan 6+1 koalisyonunda skandalların ardı arkası kesilmiyor. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başta gezi eylemlerinin baş aktörü olan Osman Kavala, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve terör destekçilerine ve FETÖ iltisaklı KHK'lılara yönelik özgürlük vaadinin ardından bir skandal da DEVA Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'ndan geldi.

DEVA Partili Yeneroğlu'ndan skandal Kavala sözleri! 6+1 koalisyonu umutları oldu

KAVALA İÇİN ÖZGÜRLÜK ÇAĞRISI YAPTI

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan DEVA Partili Yeneroğlu, Gezi Parkı kalkışmasının baş aktörlerinden biri olan Osman Kavala için özgürlük çağrısında bulundu.

Osman Kavala

'İSTERLERSE ÖMÜR BOYU HER GÜN ORUÇ TUTSUNLAR'

Kavala'nın 1981 gündür suçu olmadan cezaevinde tutulduğunu öne süren Yeneroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Osman Kavala,hiçbir suçu olmamasına rağmen sadece bir kişinin canı istedi diye 1981 gündür cezaevinde tutuluyor. Bu zulmü insanlara yaşatan iktidar ve ortakları isterlerse ömür boyu her gün oruç tutsunlar. Zulmü yasaklayan ve adaleti emreden dinin nezdinde ne değeri olabilir ki!"

'SELAHATTİN DEMİRTAŞ VE OSMAN KAVALA'NIN SERBEST KALMASINI İSTİYORSANIZ BİZE KATILACAKSINIZ'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yakın geçmişte yaptığı bir açıklamada, terörden tutuklu bulunan eski HDP'li Selahattin Demirtaş'ı, Gezi olaylarının finansörü Osman Kavala'yı, KHK'lıları ve FETÖ'cüleri serbest bırakacağı vaatlerini bir kez daha yinelemişti.

Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmasında, "Düşüncesini ifade etti diye hapse atılan kişileri ya da düşüncesinden ötürü hiç kimsenin hapse atılmasını istemiyorsanız, Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istiyorsanız, Osman Kavala'nın serbest kalmasını istiyorsanız bize katılcaksınız" demişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 151
  • Meralin kuzeni 1 yıl önce Şikayet Et
    Kavala Meralin en sevdiği öz kuzenidir.Hep birlikte ülkeyi abdnin mandası yapmak için çalışıyorlar.Destekeçileri israil,fetö ve pkk.Millet artık uyandı size oy yok.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yalaka bir daha seçilmesi için yalakalık yapıyor
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    fetö cü olunca bunlarda her türlü takiyye ve ihanet var. madem hesap gününe inanıyorsun gayri Müslimlerle beraber olup bu millete ihanet ederken önce sen nasıl hesap vereceğini düşün.
    Cevapla
  • Tufan 1 yıl önce Şikayet Et
    Mubarek reisim , bu çukurları gördükçe senin siyasetteki tek zaafının adam seçmek olduğunu üzülerek görüyorum.Allah basiretini arttırsın.
    Cevapla
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    Kavalını çalmak sana mı kaldı.... İpin nerde belli....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!